- Rosenborg så slitne ut

Harald Martin Brattbakk scoret begge målene da FC København slo Rosenborg 2-0 i den danske hovedstaden i går kveld.

Etter scoringene mot gamle lagkamerater i Rosenborg har Brattbakk scoret fem mål på de to siste kampene

- Vi vant 2-0 etter å ha dominert stort sett hele kampen. Ekstra morsomt var det å score begge målene mot gamle lagkamerater, to mål som er ganske typisk for meg å være. Det ene en gjennomløping i 1. omgang og det andre etter et innlegg fra venstre i 2. omgang, skriver Brattbakk på sin Icons-hjemmeside.

Uten Basma

Rosenborg stilte med sitt beste tilgjengelige mannskap mot FC København i går. Lasse Strand spilte høyreback i Christer Basmas skadefravær. Basma sliter med en ankelskade, og det er usikkert om landslagsspilleren blir klar til UEFA-cupkampen mot Alaves om en uke. Roar Strand er nyoperert og er ikke i aksjon før på nyåret.

- Rosenborg så ganske slitne ut, og de fokuserer nok på neste ukes store oppgave mot Alaves. Vi får håpe at de finner tilbake til det gode spillet de er kjent for slik at det blir E-cup på Lerkendal også til våren, skriver Brattbakk.

Johnsen på tribunen

Start-keeper Espen Johnsen er på vei til Rosenborg, og var med laget til Danmark. Start-keeperen måtte se hele kampen fra tribunen.

- Det var aldri bestemt at jeg skulle spille en omgang for Rosenborg, de vet hva jeg står for, sier Espen Johnsen til Fotball247.

Rosenborg: Arni Gautur Arason - Lasse Strand, Bent Inge Johnsen (Tor Trondsen i 45 m.), Erik Hoftun, Ståle Stensaas - Fredrik Winsnes (Kenneth Storvik i 18 m.), Bent Skammelsrud, Ørjan Berg - Jan Derek Sørensen (i 5 m.), Frode Johnsen (i 45 m.), Morten Knutsen (i 45 m.).