Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg samlet troppene i trenersaken

Erik Hoftun ruslet over til nærmeste nabo Rune Bratseth på Byåsen i Trondheim i går kveld.

Med spillere som har ytret seg om at de ikke hadde noe imot at Ola By Rise fikk fortsette, og et styre som har vært svært lite synlig i trenerstriden, var samlingen etter By Rise-vrakingen i ferd med å slå sprekker mandag, skriver Adresseavisen.

Derfor gikk lagkapteinen de få meterne over til sportsdirektøren mandag kveld. Begge har hatt tunge dager som målbærere for hver sin gruppe i RBK.

- Da Ola By Rise ikke skulle være trener lenger, tok Erik Hoftun på seg altfor mye skyld. Jeg vil frita både Hoftun og Harald Brattbakk som satt på pressekonferansen. Det er ikke rettferdig at de skal sitte igjen med svarteper, sier Fredrik Winsnes.

Hoftun fikk mandag vite at styret står fullt og helt bak den beslutningen som ble tatt og at spillerne ikke står alene.

- Jeg har vært sparringpartner for administrasjonen og støtter fullt og helt opp om den avgjørelsen de har tatt. Kanskje burde jeg vært mer synlig utad for å vise at vi står samlet, sier styreleder Ove Sturuås til Adresseavisen.

Rune Bratseth sier at ingen har lagt noen strategi for å få fjernet Ola By Rise. Fredrik Winsnes hevder bestemt at det ikke var spillerne som ga By Rise sparken. Han sier at det aldri ble tatt noe initiativ fra spillernes side for å få fjernet treneren.

- Ola By Rises avskjed er det ledelsen som tok den endelige avgjørelsen om, men vi spillere var delaktige i prosessen fram mot avgjørelsen. Vi kan ikke gjemme oss for det, men Erik Hoftun skal ikke bære byrden alene her, sier Winsnes.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media