Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg scorer tre ganger mer etter pause

I kveld ble null mål før pause til fem etter. Se alle her!


(Dagbladet): Rosenborg - Haugesund 5-2 (0-1).

Allerede før kampen i kveld var tallene klare: Rosenborg hadde scoret 11 mål før pause og 29 etter på 23 runder i Tippeligaen.

I dag ble poenget ytterligere understreket. Trondheimslaget lå under 0-1 til pause mot Haugesund, men eksploderte i andre omgang, scoret fem ganger og vant til slutt 5-2.

Dermed står de med 34 mål på 24 andreomganger, over tre ganger så mye som de 11 de har scoret før sidebyttene.

Høyt lydnivå Trener Jan Jönsson forteller til NRK at han hevet stemmen mer enn han pleier i pausen.

- Var det ett ord jeg nevnte ofte i pausen, var det intensitet. Lydnivået var høyere enn det bruker å være, sier svensken.

Men selv om uttellingen har vært flere ganger så god etter pause denne sesongen, har han ingen klar forklaring på hvorfor det er sånn.

- Nei, det er ikke et mønster som går igjen fra gang til gang. Jeg har ingen bra forklaring på det, sier Jönsson til Adressa.no.

- Kjente ikke igjen spillere Men at han fikk gode svar på stemmebruken i pausen, er han i alle fall klar på.

- Det var spillere som jeg ikke kjente igjen i første omgang, men som jeg kjente godt igjen etter pause. Da spilte vi hverandre gode slik vi skal gjøre, sier Jan Jönsson.

Rosenborg topper tabellen ett poeng foran Molde og to foran Strømsgodset - med en kamp mer spilt enn medaljekonkurrentene. Serieledelsen beholder de i alle fall til søndag kveld.

Molde spiller hjemme mot Stabæk klokka 18 søndag, mens Strømsgodset får Brann på besøk en time seinere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media