Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg ser inntil videre ikke veldig giftige ut

Romanias serieledere avslørte trøndernes problem.

DEBUTERTE: Riku Riski fikk sin første kamp for Rosenborg, som i anledningen stilte i en splitter ny, rød tredjedrakt. Foto: Anders Hoven/Digitalsport
DEBUTERTE: Riku Riski fikk sin første kamp for Rosenborg, som i anledningen stilte i en splitter ny, rød tredjedrakt. Foto: Anders Hoven/Digitalsport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• FC Astra - Rosenborg 1-0 (0-0)

LA MANGA (Dagbladet): De scoret for lite i fjor og skapte ikke mer enn et par, tre sjanser mot FC Astra heller. Det er et RBK-faktum selv om det ikke bekymrer Per Joar Hansen i det hele tatt.

For januar er januar - altså veldig tidlig - og RBK-stallen er både god og i utvikling. Det betyr at det er enkelt å tro at målene vil komme.

Örlund-blemme - Vi gjorde en god førsteomgang mot et godt fotballag. Det er noe å ta med seg, sier RBK-treneren til Dagbladet.

Baklengsmålet som bestemte resultatet - et skudd fra pluss 20 meter - er det bare å glemme. For alle andre enn keeper Daniel Örlund. Han burde vel i hvert fall - og sånn for syns skyld, selv om han kanskje ble tatt på feil bein - gjort et forsøk på å redde skuddet. Men Örlund sto bom stille med armene langs siden da Astra ordnet resultatet.

Og det så litt dumt ut.

Fart i laget Da Rosenborg var OK var det godt driv i laget. Litt verre var det med bevegelser og samhandling som gjorde at det ble mer føring enn nødvendig dybde og rytme i angrepspillet. Men det er fart i Rosenborg, stor fart, og den vil Per Joar Hansen vite å utnytte.

Når evnen til å gjøre gode muligheter bedre - det vil si optimalisere overtall gjennom klokere vurderinger og bedre presisjon - vil Rosenborg skape de sjansene alle lag trenger for å score mål.

Hele Norges coronakart