BAKLENGS: Rosenborgs nye målvakt Daniel Örlund måtte hente fire baller ut av nettet i møtet med Krasick Milos og CSKA Moskva.Foto: SCANPIX/EPA/JORGE ZAPATA
BAKLENGS: Rosenborgs nye målvakt Daniel Örlund måtte hente fire baller ut av nettet i møtet med Krasick Milos og CSKA Moskva.Foto: SCANPIX/EPA/JORGE ZAPATAVis mer

Rosenborg slapp inn tre på ni minutter

Tapte 1-4 mot CSKA Moskva.

|||

Rosenborg tapte 1-4 mot CSKA Moskva i Marbella lørdag. Russerne avgjorde langt på vei kampen på ni minutter i første omgang.

Morten Moldskred fortsetter å levere etter overgangen fra Tromsø. Allerede etter fire minutter banket han inn 1-0 fra 20 meter. Men så var det stopp.

Etter 20 minutters spill utlignet tsjekkiske Tomas Nedic. Bare fire minutter senere gikk Moskva-laget opp til 2-1 (Milo Krasic) og før det var spilt en halvtime ledet laget som er klar for åttedelsfinale i mesterligaen 3-1 etter nok en scoring av Nedic.

Ifølge adressa.no rotet RBK det til med svakt pasningsspill og dårlige markeringer. Ikke ulikt da Odense vant 3-2 torsdag.

Likevel viste Erik Hamréns menn brukbare takter offensivt. Steffen Iversen fikk et mål annullert for offside, og både Roar Strand og Moldskred hadde sjansen til å score i første omgang.

Men bakover på banen var det verre. Keeper Daniel Örlund hadde en utakknemlig jobb som bakerste mann, men var likevel trøndernes beste i en kamp som like gjerne kunne endt med styggere sifre for den regjerende norske mesteren. Pavel Mamajev scoret CSKAs siste mål i begynnelsen av annen omgang.

Rosenborgs neste kamp i Marbella er mot svenske Elfsborg tirsdag.

(NTB)