Rosenborg snudde til seier mot Glimt

Jonas Svensson mannen bak opphentingen på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Rosenborg - Bodø/Glimt 3-1

LERKENDAL (Dagbladet) Da Christian Gamboa ble solgt etter VM var unggutten Jonas Svensson den naturlig arvtaker på høyrebacken så snart han ble skadefri. Det er en plass den tidligere midtbanespilleren har tatt med stort hell.

Mot Bodø/Glimt skjøt han i stanga og hadde regien bak både 1-1 og 2-1.

Men Bodø/Glimt sjokkerte Lerkendal fem minutter etter pause. Rosenborg gamblet med å stå oppe med tre mann da Bodø/Glimt fikk corner.

Glimt stod igjen med to, for Trond Olsen tok aldri løpet hjem, men valgte i stedet å la Mix Diskerud stå alene på midtbanen. Olsen stakk i stedet fremover, fikk ballen utenfor 16-meteren, dro en skuddfinte og skjøt i mål via en Rosenborg-fot til 0-1.

To i stanga Da hadde Rosenborg i over en omgang stanget mot Glimt-muren. Tidvis med å slite med å trenge gjennom, men sjanser ble også misbrukt.

Som da Mike Jensen upresset skjøt rett på keeper Londak, eller da Jonas Svensson skjøt knallhardt i stanga fra kort hold. Og også da Mix skjøt i den andre stanga litt senere.

Bodø/Glimt lå lavt og ventet på overgangsmuligheter. De kom noen ganger, men gultrøyene var sjelden presise nok i siste fase.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer