Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg-spillere i klammeri på trening

Seks dager før cupfinalen.

KAMPHANER: Det var tilsynelatende mye kjærlighet mellom Nicki Bille Nielsen og John Chibuike under cupmøtet med Strindheim tidligere i år, men på dagens trening var de to i klammeri. Søndag spiller de cupfinale. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
KAMPHANER: Det var tilsynelatende mye kjærlighet mellom Nicki Bille Nielsen og John Chibuike under cupmøtet med Strindheim tidligere i år, men på dagens trening var de to i klammeri. Søndag spiller de cupfinale. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter å ha tapt seriegullet på målstreken, holder Rosenborg-spillerne nå på å forberede seg til søndagens cupfinale mot Molde på Ullevaal stadion.

RBK-boss Per Joar Hansen har en mer eller mindre skadefri tropp å velge fra på søndag, i hvert fall hvis RBK-spillerne unngår å skade hverandre på trening i løpet av uka.

Måtte skilles På dagens trening havnet nemlig Nicki Bille Nielsen og John Chibuike i klammeri, ifølge TV 2.

Lagkompisene måtte skille de to målfarlige spillerne, mens Per Joar Hansen tydeligvis var mest opptatt av å forhindre at tv-kanalen klarte å filme hendelsen.

- Kutt ut det der. Det der er slikt som skjer på alle treninger. Skal du lage sak av det der? Ta og skjerp deg, sa Per Joar Hansen til TV 2, mens tv-kameraet ble rettet ned mot bakken.

«Perry» ville ikke kommentere hendelsen i etterkant, men Bille Nielsen sa følgende til TV 2:

- Det er slikt som kan skje på trening. Det er bra med litt temperatur.

Var uaktuell Nicki Bille Nielsen gjennomførte dagens trening med noe smerter i skulderen, etter at han skadet seg stygt mot Lillestrøm i den siste serierunden forrige helg.

I utgangspunktet var han helt uaktuell til cupfinalen, men ser nå ut til å bli klar for moroa på Ullevaal.

- Målet er at han skal trene som normalt utover uka, så får vi se hvordan det går. Han må tåle belastningen når han gir 100 prosent. Mye handler om smerte, men det tåler han mye av, sier Rosenborgs medisinske koordinator Haakon Schwabe til RBK.no.

• Cupfinalen, mellom RBK og Molde, starter - som vanlig - klokka 13.15 på søndag.