Rosenborg-stjerna kan bli straffet for dette sparket dommeren aldri så

- Vi ber om hans versjon.

(Dagbladet): Det var under første omgang av kampen mellom Rosenborg og Odd på Lerkendal i går at hjemmelagets Mikael Dorsin og Odds Herolind Shala endte opp i en duell på vertenes banehalvdel.

Dommer Svein Oddvar Moen blåste til fordel Rosenborg, men fikk ikke med seg etterspillet da det kan se ut som om Dorsin langer ut både spark og slag mot Odd-spilleren.

- Så ingenting Moen bekrefter overfor Dagbladet at han ikke fikk med seg situasjonen.

- Jeg så ingenting. Det foregikk bak vår rygg. Det var et frispark i forkant av situasjonen til Dorsin. Jeg har ikke sett situasjonen ennå, sier han.

Dommersjef Rune Pedersen sier til Dagbladet at saken nå ligger hos den juridiske avdelingen til Norges Fotballforbund (NFF). Det er nå opp til dem å gjøre en vurdering om hvorvidt dette skal tas videre.

- Den situasjonen har jeg ikke diskutert med Moen. Den ligger hos jusseksjonen for den ble ikke sett og ikke dømt, sier Pedersen.

Vil se på det Henrik Salveson, juridisk rådgiver i NFF, forteller at de undersøker saken.

- Vi kommer til å se på situasjonen, og eventuelt legge det fram for påtalenemda. Det er også sendt et brev til Rosenborg hvor vi ber om Dorsins versjon av saken, sier Salveson til Dagbladet.

Det er med andre ord ikke sikkert at det vil bli begjært noen straff.

- Straff i etterkant forutsetter at det er en forseelse som normalt vil medføre to kampers karantene, sier han.

Skulle hatt rødt Det var også en annen situasjon som har blitt mye diskutert i etterkant av kampen. Avgjørelsen om at Morten Gamst Pedersens takling bare fortjente et gul kort.

Der er derimot dommersjef Pedersen klar på at Rosenborg-spilleren skulle vært utvist.

- Den situasjonen har vi snakket om, og der er vi enige, sier Pedersen.

Rosenborg spiller sin neste kamp 2. påskedag borte mot Bodø/Glimt.