Rosenborg stoppet Helland-intervju

Pål André Helland ble stående som et spørsmålstegn da Rosenborgs mediesjef Trond Alstad stoppet NRK.

FIKK IKKE SVARE: Pål André Helland. Foto: NTB Scanpix
FIKK IKKE SVARE: Pål André Helland. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ranheims Michael Karlsen ladet kanonen og skøyt en kraftsalve i retning Rosenborg-ledelsen tidligere i dag. På Twitter skrev han:

Det e feil når lånesoldata har klippekort foran en trønder med 160 kampa for klubben. Pål André Helland sitt på benken å bryr sæ mest av all. Blør svart og hvit. Defensive kvaliteta blir prioritert i stedet for en som e offensiv og skapende. Det vises på tribunen. Folk bryr sæ ikke lengre.

Stoppet

Etter å ha vært en bærebjelke hos trønderne i flere år, har Pål André Helland måttet finne seg i å sitte mye på benken denne sesongen. Det har han uttalt seg om offentlig en rekke ganger.

Han er kjent for å være en som snakker fra levra og som kan både være ærlig og brutal når han føler det er riktig.

Det fikk han ikke lov til å gjøre fredag formiddag, skriver NRK.

LERKENDAL: En lettet Pål André Helland brukte en bordellmetafor til å advare lagkamerater om å ikke ta av etter seieren. Video: Kristoffer Løkås, Dagbladet TV Vis mer

Statskanalen ville ha en reaksjon fra Helland på Karlsen spark i retning klubben i et intervju tidligere i dag.

Helland begynner å svare på spørsmål før Rosenborggs mediesjef Trond Alstad bryter inn fra sidelinja med tre raske «kutt».

- Vi snakker ikke om Mikke Karlsen og hva Ranheim mener. Det har vi snakket om før. Hva han mener får Ranheim svare på, sier Alstad i videoen til NRK.

Helland snur seg raskt og setter et forvirret blikk i mediesjefen, før han bare flirer mens NRK-journalisten og Alstad diskuterer.

Ingen kommentar

I etterkant forklarte Alstad at de to hadde blitt enige om hvilke spørsmål som skulle bli stilt på forhånd, og at det nevnte spørsmålet ikke var planlagt.

Derfor brøt han inn.

NRK har vært i kontakt med Trond Alstad etter at intervjuet ble gjort, men han ønsket ikke å kommentere saken noe mer.

Helland har fortsatt ikke uttalt seg om saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer