Rosenborg straffet igjen

Rosenborg- Hellenic/Grasshoppers 2-2 (0-0). Mini Jakobsen bommet på straffespark mot Lillestrøm lørdag. I går prøvde Totto Dahlum seg fra ellevemetersmerket - med samme resultat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men trener Trond Sollied lar ikke bortkastede straffespark ødelegge nattesøvnen under treningsleiren i Sør-Afrika. Og for den saks skyld - ingenting annet heller medfører våkenetter drøye to måneder før seriestart. Fortsatt dreier det meste seg om å finne kombinasjonene som kan mikses til en ny gull-cocktail i 1998: - Det er for tidlig å snakke om noe lag ennå. Alle får spille, sier han til Dagbladet.

Gavepakker

I går spilte RBK 45 målløse minutter mot sørafrikanske Hellenic (slo nylig Lillestrøm 3-1), før det sveitsiske topplaget Grasshoppers tok over oppgaven som motstander etter hvilen. Til tross for at sveitserne presset RBK tilbake på banen, førte Børge Hernes og Sigurd Rushfeldt trønderne opp i 2-0. Men ledelsen glapp etter to kjappe baklengs like før slutt.

- To «trykkfeil». Unødvendig, sier Sollied om den saken.

Småskader

Flere av RBK-spillerne sliter med småskader. I går satt Runar Berg og Jan Derek Sørensen på tribunen i Cape Town og koste seg i 30 varmegrader. Vegard Heggem spilte heller ikke. Han satt på flyet til Kypros for å slutte seg til U23-landslagets treningssamling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer