Rosenborg straffet igjen

Rosenborg- Hellenic/Grasshoppers 2-2 (0-0). Mini Jakobsen bommet på straffespark mot Lillestrøm lørdag. I går prøvde Totto Dahlum seg fra ellevemetersmerket - med samme resultat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men trener Trond Sollied lar ikke bortkastede straffespark ødelegge nattesøvnen under treningsleiren i Sør-Afrika. Og for den saks skyld - ingenting annet heller medfører våkenetter drøye to måneder før seriestart. Fortsatt dreier det meste seg om å finne kombinasjonene som kan mikses til en ny gull-cocktail i 1998: - Det er for tidlig å snakke om noe lag ennå. Alle får spille, sier han til Dagbladet.

Gavepakker

I går spilte RBK 45 målløse minutter mot sørafrikanske Hellenic (slo nylig Lillestrøm 3-1), før det sveitsiske topplaget Grasshoppers tok over oppgaven som motstander etter hvilen. Til tross for at sveitserne presset RBK tilbake på banen, førte Børge Hernes og Sigurd Rushfeldt trønderne opp i 2-0. Men ledelsen glapp etter to kjappe baklengs like før slutt.

- To «trykkfeil». Unødvendig, sier Sollied om den saken.

Småskader

Flere av RBK-spillerne sliter med småskader. I går satt Runar Berg og Jan Derek Sørensen på tribunen i Cape Town og koste seg i 30 varmegrader. Vegard Heggem spilte heller ikke. Han satt på flyet til Kypros for å slutte seg til U23-landslagets treningssamling.

- Går proffagentene rundt og snuser?

- Jeg har ikke rukket å se noen ennå, sier Heggem til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer