Rosenborg-Strandberg om landslaget, ryktene og kjæresten Nora Mørk

- Det gnager meg i sjelen.

FORNØYD:  Stefan Strandberg har hatt en god sesong for Rosenborg så langt. Her foran pokalskapet på Rosenborg-brakka. Foto: Hans Arne Vedlog
FORNØYD: Stefan Strandberg har hatt en god sesong for Rosenborg så langt. Her foran pokalskapet på Rosenborg-brakka. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Stefan Strandberg har havnet i overskriftene av feil grunner det siste året. Nå har 24-åringen slått tilbake med knallgodt stopperspill for serieleder Rosenborg.

- Jeg har vært utenfor A-landslaget i et drøyt år. Det er altfor lenge. Det irriterer meg. Det gnager meg langt inn i sjelen, sier han til Dagbladet.

- Jeg vil ikke bare inn i troppen. Jeg vil spille. Jeg føler at jeg har noe å bidra med. Jeg må finne en måte som gjør veien kortest mulig. Klubbvalget er en del av det.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer