Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg-talent ute på ubestemt tid etter sjelden sykdom

Har fått påvist sjelden betennelse i hjertet.

UTE PÅ UBESTEMT TID: John Hou Sæter (th) er ute på ubestemt tid etter å ha fått påvist en sjelden betennelse i hjertet. Her med Vikingurs Bárður Hansen i kvalifiseringskampen til Europaleague. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
UTE PÅ UBESTEMT TID: John Hou Sæter (th) er ute på ubestemt tid etter å ha fått påvist en sjelden betennelse i hjertet. Her med Vikingurs Bárður Hansen i kvalifiseringskampen til Europaleague. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Rosenborgs midtbanetalent John Hou Sæter (19) har fått påvist en sjelden betennelse i hjertet, og er ute på ubestemt tid.

Det skriver klubben i en pressemelding mandag.

19-åringen har fått påvist betennelse i hjerteposen. Han er under behandling og oppfølging ved hjerteklinikken på St. Olavs hospital, men er ikke innlagt.

– John har det helt fint, men har restriksjoner på hva han kan gjøre av fysisk aktivitet inntil videre, sier RBK-lege Ketil Holen til RBK.no.

Sæter sier selv at "han har det helt fint", men at han ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Midtbanespilleren var på utlån i Ranheim på høstparten forrige sesong, og skulle etter planen gjennomføre oppkjøringen med den regjerende seriemesteren Rosenborg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media