Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg tar selvkritikk

Gamblet med Braaten.

(Dagbladet.no): Daniel Braaten og Mika Koppinen varte bare 37 og 19 minutter mot Vålerenga søndag. Da var det rett tilbake på skadelista, og trener Per-Mathias Høgmo ble nødt til å omrokkere.

I dag tar Rosenborg selvkritikk på at duoen i hele tatt var på banen.

RBK-fysioterpeut William Stolz sier til Adresseavisen at det er klubbens feil at gutta slo opp skadene sine.

- Vi slapp dem utpå for tidlig. Ingen spillere bør gå av banen på grunn av samme skaden som de hadde i den forrige kampen. Når man har Norges beste spillerstall skal ikke det være nødvendig, sier Stolz til avisa.

Han mener RBK må lære av tabben, og peker på at støtteapparatet burde utført mer grundige tester før gutta ble friskmeldt. Samtidig legges litt av skylda på matchkåte spillere og ivrige trenere i klbben.

- Både Koppinen og Braaten ble nok litt for ivrige til å melde seg klare. Nå har vi sagt ifra til trenerne at de ikke må telle med de to eller Bjørn Tore Kvarme til kampen mot Molde, sier RBK-fysioen.

Mot Molde søndag må RBK på nytt vurdere hvem som skal være makker til Riseth i midtforsvaret. Christer Basma er en kandidat, og det kan åpne for enten Robbie Russell eller Ståle Stensaas i førstelleveren.

Også Alexander Tetty og Frode Johnsen, som ble flyttet ned sist, er aktuelle for en stopperplass.

• Din kommentar:
Hvem synes du skal bli Riseths makker mot Molde?

MANGLER STOPPERE: Mika Koppinen ble skadd mot VIF, fordi han ble kjørt inn på laget for tidlig. Christer Basma (t.h) kan bli Vidar Riseths nye makker. Foto: Scanpix
MANGLER STOPPERE: Mika Koppinen ble skadd mot VIF, fordi han ble kjørt inn på laget for tidlig. Christer Basma (t.h) kan bli Vidar Riseths nye makker. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling