- Rosenborg turte å gå løs på oss

Thierry Henry synes Arsenal var uheldige, men skryter likevel av Rosenborg.

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Thierry Henry scoret ikke, men var en konstant trussel mot Rosenborg-forsvaret. Han kom inn fra venstre, driblet inne i feltet og prøvde seg på frispark.

Ingenting gikk inn, og Erik Hoftuns bein sto i veien når han bare skulle beine inn ledelsen på den aller største sjansen.

- Vi var litt uheldige, sier Henry til Dagbladet.no på vei fra garderoben og inn i spillerbussen.

Glad snøen manglet

- Det var så mange sjanser, vi kunne scoret fire eller enda flere mål. Men vi må gi Rosenborg ros for at de kom tilbake mot oss. De turte å gå løs på oss.

Det gjentar han ofte. Han synes Rosenborg fortjener ære og ros for at de ga de engelske ligamesterene kamp. For at trønderne ikke ga opp etter Arsenal-målet etter seks minutter.

- De ville ikke tape hjemme, de ville slåss for tilhengerne. De scoret et flott mål. Flere lag vil få problemer her, sier Henry.

Sjøl er Frankrike-spissen og Premier Leagues toppscorer glad vi skriver september og ikke desember under besøket i Norge.

- Rosenborg vil gjøre det bra på hjemmebane, spesielt når det fryser til, flirer franskmannen.

I motsetning til manager Arsene Wenger synes Henry at laget gjorde en god kamp. Han er ikke enig i at laget ble for forsiktige.

- Dette er frustrerende fordi vi skaper så mange sjanser. Dette er en av de kampene der ballen glipper fra foten din. Det skjedde meg meg og det skjedde med Robert (Pires). Det var denne dagen. Vi prøvde å angripe, sier Arsenal-spissen.

Ikke dårlig borte

Champions League er turneringen Arsenal aldri får det til i. Nå likner det noe, med gruppeledelse og fire poeng på to kamper.

- Det er aldri lett i Champions League, derfor reiser vi ikke misfornøyde. Selv om vi kunne vunnet. 1-1 borte er aldri et dårlig resultat, sier Henry.

HADDE DET TØFT: Thierry Henry sleit mot blant andre Christer Basma i dag. Og prøvde så godt han kunne uten å lykkes.