Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg ute av Royal League

Tapte igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg gikk på sitt femte tap på seks kamper i Royal League hjemme mot danske OB søndag. Det betyr takk og farvel til RBK i den nordiske turneringen.

Johan Absalonsen ble matchvinner med sin scoring 35 minutter ut i første omgang. Gjestene fra Odense hadde også et stolpeskudd to minutter ut i annen omgang i en kamp der trønderne hadde grepet om spillet i store deler av førsteomgangen. .

Rosenborg klarte også å spille seg fram til en del sjanser utover i annenomgangen, men selv med Vidar Riseth som spiss ble det ingen scoringer for det reservepregede RBK-laget.

Snaue 1000 tilskuere hadde funnet veien til Lerkendal søndag, men offisielt opererte likevel Rosenborg med 4106 tilskuere. De som var til stede fikk se en ny tam kamp av årets norske seriemester som nå definitivt er ferdig med 2006-sesongen.

Rosenborg er den eneste av Norges fire Royal League-deltakere som ikke får spille kvartfinale til våren.

(NTB)

UTE AV ROYAL LEAGUE: Per Ciljan Skjelbred og RBK er ute av den nordiske turneringen etter at de i kveld tapte hjemme for Odense. Foto:Scanpix
UTE AV ROYAL LEAGUE: Per Ciljan Skjelbred og RBK er ute av den nordiske turneringen etter at de i kveld tapte hjemme for Odense. Foto:Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart