Nils Arne Eggen på sokkel utenfor Lerkendal

Rosenborg vant, hva så?

Utafor Lerkendal står Rosenborgs sjel og identitet endelig på sokkel. Det er veldig mye større enn tre poeng mot Vålerenga.

ET EKTE RBK-MÅL: David Akintola (th) parkerte VIF-forsvaer, Samuel Adegbenro I midten)var der han skulle være på den lengste stolpen, og slik fikk Rosenborg en viss ro mot Vålerenga. Det er tendenser i Rosenborgs spill som gjør det mulig å tro på bedre tider. Foto: Ole Martin Wold NTB/Scanpix
ET EKTE RBK-MÅL: David Akintola (th) parkerte VIF-forsvaer, Samuel Adegbenro I midten)var der han skulle være på den lengste stolpen, og slik fikk Rosenborg en viss ro mot Vålerenga. Det er tendenser i Rosenborgs spill som gjør det mulig å tro på bedre tider. Foto: Ole Martin Wold NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Rosenborg-Vålerenga 3–0 (1–0)

DEN BESTE AV de beste sa det før kampen, laget som får fotballhjertet hans til å banke gjorde det i perioder i kampen, og slik ble Rosenborg på sett og vis seg sjøl igjen på kvelden da det meste handlet om å hedre og ære mannen som har skapt Rosenborg Ballklubb slik vi kjenner den.

Nils Arne Eggen koste seg på Lerkendal i går kveld.

Det gjorde alle som klappet og sang også.

DET VAR RIKTIGNOK ikke som i gode gamle dager, det skal mye til. Det er ikke så fort gjort. Rosenborg er norsk fotballs tankskip. Det tar tid å snu det. Men når kantene plutselig virker igjen, når spillvendingene sitter og venstrebacken (Birger Meling) crosser spissen (Aleksander Søderlund) på den lengste stolpen, og en indreløper (Anders Konradsen) kommer i bølge to, plukker opp headingen og avslutter på mål (i tverrliggeren), da likner i hvert fall Rosenborg på Rosenborg.

Når den ene kanten (David Akintola) parkerer motstanderens forsvar, og motsatt kant (Samuel Adegbenro) angriper den lenge stolpen, scores det fine mål også (1-0).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer