Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg vant mot Sogndal

Rosenborg snudde kampen mot Sogndal og vant tilslutt komfortabelt 3-1. I Bergen vant Brann 3-0 mot Odd Grenland. Dagbladet.no følger alle Tippeligakampene direkte fra klokken 18.00!

 • Følg kampene her fra kl. 18
 • Les siste om lagene før avspark

  Sogndal er sesongens store overraskelse, og passerer Rosenborg på tabelltoppen med borteseier i kveld. Fetter-Flo får mye av æren med sine fem scoringer.

  - Han er en av de beste hodespillerne jeg har sett. Bedre enn Jostein. Håvard har en timing og kraft ikke mange andre fotballspillere kan vise til. I tillegg er han god med ballen i bena, sier Riseth til Adressavisa.

  33-årige Flo synes Riseths omtale er hyggelig.

  - Vi kunne ikke fått en tøffere motstander enn Rosenborg. Det er landets desidert beste klubb. Men vi håper i unytte situasjonen maksimalt. Målet er å ta poeng i hver kamp. Det skal vi også klare på Lerkendal, sier han.

  Også Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen får ros på Lerkendal. Nils Arne Eggen mener det ikke er tilfeldig at 40-årige Halvorsen var RBK-stopper på midten av 90-tallet.

  - Jeg så tidlig at Jan Halvor var et godt treneremne. For det første var han en veldig likandes kar på alle måter. Han har også bred erfaring fra inn- og utland. Litt ubeskjedent sagt, så har han gått en god skole. Han har fått med seg det faglige og ikke minst det pedagogiske fra Rosenborg. Det er et godt fundament, sier tidligere RBK-sjef Eggen.

  (Dagbladet.no)

<B>VESTLANDSSUKSESS:</B> Håvard Flo og Sogndal har ennå ikke tapt i årets sesong. I kveld venter Rosenborg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media