ØNSKET I TRONDHEIM: Rosenborgs interesse i Fredrikstad-kaptein Celso Borges er velkjent. Nå sier costaricanerens agent at det har vært kontakt mellom partene. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
ØNSKET I TRONDHEIM: Rosenborgs interesse i Fredrikstad-kaptein Celso Borges er velkjent. Nå sier costaricanerens agent at det har vært kontakt mellom partene. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

- Rosenborg vil ha Celso

Borges-agent bekrefter kontakt.

Celso Borges har lenge vært et yndet mål for Rosenborg. Nå bekrefter Fredrikstad-spissens agent at han har vært i kontakt med trønderne, skriver Adresseavisen.

Før sesongen var RBK interessert i å hente costaricaneren. Sportssjef Erik Hoftun jobbet helt fram til overgangsvinduet stengte 31. mars med å få hentet spilleren.

- Han er veldig aktuell igjen til sommeren, sa Hoftun da planene gikk i vasken.

Og RBK-aktuell er Borges fortsatt, ifølge agent Javier Cordon.

- Rosenborg vil ha Celso. Det er en av klubbene vi har vært i kontakt med. Han ønsker seg ut av Skandinavia, men RBK er en god mulighet. Ved siden av FC København er det den eneste klubben som kan få ham til å bli, sier Cordon til Adresseavisen.

Borges har fem måneder igjen av kontrakten med Fredrikstad, noe som betyr at han kan snakke med andre klubber. FFKs sportssjef Joacim Jonsson sier at han ikke har hørt noe fra Rosenborg, men at klubben skal ha godt betalt for å slippe spissjuvelen i sommer.

- Det har ikke vært kontakt om Borges i det hele tatt. Den som skal ha ham i sommer skal få betale noen kroner. Vi gir ham ikke bort gratis, sier Jonsson.

Erik Hoftun sier at han ikke ønsker å kommentere enkeltspillere, men heller ikke han kan bekrefte Cordons uttalelser.

- Hva andre sier trenger ikke nødvendigvis å stemme, sier Hoftun.

Samtidig sier sportssjefen at det jobbes med å hente nye spillere til Lerkendal.

- Vi får se om vi lykkes. Vi har tro på de sporene vi holder på med, og vi tror og håper at vi får på plass noen nye i løpet av kort tid, sier Hoftun.

Fristen for å melde på nye spillere i europacupene er 8. august.

(NTB)