Rosenborg vil kjøpe Start-talent

Starts Morten Knutsen er aktuell for Rosenborg. - Vi ønsker å kjøpe Morten Knutsen, og vi ønsker ham til Rosenborg umiddelbart, sier direktør Rune Bratseth til Fædrelandsvennen. Avisa anslår Knutsens verdi til 10 millioner kroner.

Startspilleren Morten Knutsen har vært på en ukes treningsopphold hos Rosenborg. 21-åringen imponerte trønderne, og klubbdirektør Rune Bratseth roser Knutsen opp i skyene.

- Morten Knutsen er perfekt for oss, og allerede over helga tar jeg kontakt med ledelsen i Start, sier Rune Bratseth til Fædrelandsvennen.

10 millioner

21-åringen som hart tre år igjen av kontrakten med Start vil trolig koste Rosenborg rundt 10 millioner kroner. Bratseth vil ikke kommentere summen.

- Selvfølgelig vil det koste oss mange penger, men akkurat det blir en diskusjon mellom meg og ledelsen i Start. Som regel pleier vi å få det som vi vil, sier Rune Bratseth.

Utålmodig

Rosenborg er utålmodig i jobben med å forsterke stallen. - Enten får vi lov til å kjøpe Knutsen nå, eller så kjøper vi en annen venstreving. Toget går nå, og ikke om en måned, for vi trenger en ving umiddelbart, understreker Bratseth ovenfor Fædrelandsvennen.

<B>RBK NESTE;</B> Morten Knutsen er høyaktuell for Rosenborg.