Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg vil kjøpe Strømstad

- Har ikke penger nok, mener Nordlie.

(Dagbladet.no:) Fredrik Strømstad (24) debuterte i fjor høst på landslaget, etter en meget god sesong i Start.

I landskampene mot Paraguay og Sør-Korea ble midtbanespilleren prøvd på høyresida, en oppgave han løste med hell.

Nå ønsker Rosenborg seg teknikeren, og de skal være villig til å sende både penger og reservekeeper Espen Johnsen sørover, ifølge TV 2.

Start-trener Tom Nordlie har derimot ikke lyst til å kvitte seg med Strømstad, og han tror heller ikke RBK har råd til ham.

- Vi mener de spillerne vi har er verdt såpass mye at sånne økonomiske muskler har ikke Rosenborg en gang, sier han til tv-kanalen.

Ifølge TV 2 Nettavisen vil Start selge Strømstad for en sum på 12 millioner. Men den summen mener Nordlie er altfor lav.

- Det er et beløp å le av. Vi vil kunne få mye mer om vi selger ham til en utenlandsk klubb på et senere tidspunkt, sier Nordlie til fvn.no.

Espen Johnsen fikk rett før seriestart beskjed om at han er andrevalg denne sesongen, etter Lars Hirschfeld.

ØNSKET I TRONDHEIM: Rosenborg kan tenke seg Fredrik Strømstads tjenester. Foto: SCANPIX
ØNSKET I TRONDHEIM: Rosenborg kan tenke seg Fredrik Strømstads tjenester. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det sier seg selv at jeg ser etter andre muligheter enn Rosenborg. En fotballkarriere er kort, sa Johnsen til Adresseavisen tidligere i år.

ANDREVALG: Espen Johnsen er reservekeeper bak Lars Hirschfeld, og har tidligere sagt at han vil vurdere andre klubber.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling