Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg vil kopiere Manchester U

Fans skal betale for TV-kanal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester United har opplevd stor suksess med sin MUTV, der stjernespillere har hatt egne programmer på abonnementskanalen.

Nå ønsker Rosenborg å satse på TV på samme måte, skriver Adresseavisen. I 2009 vil klubben ha sin egen TV-kanal ut i stua til trønderne.

Klubben har hentet lokale TV-personligheter i Trondheim og skal ansette opptil åtte personer til å drifte kanalen som i framtida skal inn i det digitale bakkenettet.

I første omgang skal sendingene gå fra RBKs hjemmeside, på samme måte som blant andre Vålerenga, Lyn og Stabæk.

- RBK-TV skal bli et supplement til øvrige medier. Vi er fullt ut klar over at Rosenborg ikke er tjent med å lukke seg overfor media og heller satse på å kjøre all informasjon selv, sier RBK-direktør Nils Skutle til avisa.

RBK-TV blir sendt på nett allerede fra 1. januar neste år, gratis i starten. Litt om litt skal supporterne betale for deler av tilbudet.

• Din kommentar: Er det marked for klubb-tv i Norge?

TV-STJERNER? Hvis RBK følger Manchester U fullt ut kan en av disse tre bli vert for sitt eget show på Rosenborgs TV-kanal. Foto: Scanpix
TV-STJERNER? Hvis RBK følger Manchester U fullt ut kan en av disse tre bli vert for sitt eget show på Rosenborgs TV-kanal. Foto: Scanpix Vis mer
INTERVJUER: Ole Gunnar Solskjær (t.v) ble omtalt i lite fine ordelag av tidligere kaptein Roy Keane på MUTV. Innslaget ble sensuert.