Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosenborg vil leie Rushfeldt

RBK-trener Nils Arne Eggen vil hente hjem tidligere toppscorer Sigurd Rushfeldt på lån i høst. - Fristende, sier spaniaproffen.

Racing Santander-spissen er ifølge Adresseavisen positiv til et gjestespill i klubben han var toppscorer i fra 1997 til 1999.

- Nils Arne ringte meg tirsdag kveld. Vi hardde en prat, og han spurt om det kunne være aktuelt for meg å bli leid ut til Rosenborg nå i høst, sier Rushfeldt til avisa.

- Det er riktig at vi har gjort en henvendelse til Sigurds spanske klubb med tanke på en låneavtale, bekrefter RBK-direktør Nils Skutle i dag.

Trondheimsklubben ønsker å styrke laget for Champions League-kvalifiseringen om to uker.

Rosenborg og spissen har tidligere hatt en konflikt om deler av overgangssummen etter at spissen ble solgt for omlag 30 mill. kroner for to år siden. Det endte i forlik.

- Litt overrasket ble jeg da Rosenborg tok kontakt. Gledelig overrasket kan du kanskje si. Jeg har lagt den saken bak meg, og jeg innrømmer at der er fristende å komme tilbake til Rosenborg. Men klubbene må selvsagt bli enige først, sier Rushfeldt.

(Dagbladet.no)

<B>TILBAKE?</B> Sigurd Rushfeldt har blitt oppringt av Nils Arne Eggen og er positiv til å vende hjem til Norge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media