Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Rosenborg vil tape igjen

Steinar Nilsen var godt fornøyd med ett poeng mot Vålerenga. Og han har fortsatt tro på at Tromsø sikrer seg gullmedaljene i år.

-  Ja, Rosenborg vil tape flere kamper. Jeg tror og håper inderlig at noen andre enn trønderne tar gull i år, sier Nilsen til Dagbladet.

Tromsø ligger nå på tredjeplass med 37 poeng, ett poeng bak Vålerenga. Rosenborg topper med 42, men slaget er ikke tapt, ifølge Nilsen.

-  Nei, både vi og Vålerenga kan ta gull, klart det. Rosenborg sliter, vil tape igjen, og hvis vi sørger for å vinne framover ... Ja, det er langt fra umulig at gullet blir sendt nordover, gliser han.

Skjønte ingenting

Nilsen var uvanlig sliten etter kampen. Reisen fra Tromsø via Værnes og Koppang til Oslo, i fly, leiebil og helikopter hadde satt sitt preg i kroppen.

-  Ja, jeg er godt sliten. Oppladningen var langt fra god, tror jeg var på stadion en time før kampen. Og flyet lettet i morges klokkka 10.20.

Tromsø-spilleren var fornøyd med ett poeng, men veldig misfornøyd med måten laget mistet seieren på. Vålerenga fikk en svært tvilsom straffe da Jørgen Jalland og Steinar Nilsen gikk i bakken.

-  Jeg gjorde ingenting galt. Jalland kom løpende inn i meg bakfra, jeg kjente bare smerter i kneet da jeg gikk i bakken, og ventet å få frispark. Isteden var det straffe da jeg tittet opp. Det er helt uforståelig, sier Nilsen.

-  70/30-dømming

Freddy dos Santos gjorde ingen feil, og satte ballen i mål til enorm jubel hos 23 183 tilskuere.

-  Det er klart dommeren lot seg påvirke av det enorme trøkket. Vålerenga har ikke bare 12, men 13 spillere på laget med den støtten der, sier Nilsen.

Trener Per Mathias Høgmo er enda krassere mot dommeren.

-  Utover i kampen ble det 70/30-dømming til Vålerenga. Vi skulle hatt straffe da Hagen reiv ned Ole Martin Årst i første omgang, sier treneren, som likevel smilte bredt.

-  Fire poeng mot Vålerenga i år er meget sterkt. Resultatet i dag er bunnsolid.

SLITEN OG VONDT: Steinar Nilsen kom med helikopter til Oslo, forårsaket ei diskutabel straffe, ble skadd i kneet, men reiste likevel fornøyd hjem. - Vi kan fortsatt vinne gull, sier Nilsen til Dagbladet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling