- Rosenborg vil være defensive

AMSTERDAM (Dagbladet.no): Ronald Koeman så RBK tape 0-5 for Lyon, men er likevel redd for at Ajax ikke klarer å score i morgen.

Det er bare tre uker siden Ajax reiste hjem fra Trondheim med 0-0 og ett poeng. Med seier og tap ved siden av RBK-kampen, trenger Koeman sårt tre poeng i morgen.

- Vi sier alltid at vi skal vinne før kamper er spilt, så får vi se om vi endrer mening når kampen er ferdig, sier Koeman og krever mer av gutta sine i morgen enn i Trondheim.

- Jeg håper det blir en annen type kamp her i Amsterdam, at vi får det offensive bedre til. Vi må score for å vinne.

Ajax-legenden Jari Litmanen var skadd i Trondheim. I morgen tror Koeman han kan være nøkkelen til å åpne RBKs femmansforsvar.

- Jari er utrolig viktig for meg. Han er kommet i en alder hvor han er erfaren, det er han som skaper mulighetene fra midtbanerollen sin, sier Koeman til Dagbladet.no.

Trolig blir det Bent Skammelsrud som må luke vekk finnen for trønderne. Koeman forventer at Nils Arne Eggen legger bort sin velkjente angrepsfotball.

- Rosenborg er et sterkt fysisk lag, men jeg tror kanskje de kommer til å være defensive her. Og da blir det vanskelig å skape sjanser. Jeg regner med at de spiller som før, bare litt mer defensivt.

(Dagbladet.no)