Rosenborg vurderer fire spillere

RBK har ingen planer om å gi fra seg det suverene forspranget i eliteserien. Til neste sesong vurderer klubben å hente inn fire nye spillere.

- Vi har som mål å ha en stall på 23 spillere. Det vil vi prøve å realisere, sier RBK-direktør Rune Bratseth til Adresseavisen.

Det har lenge vært kjent at Daniel Braaten står høyt på RBKs ønskeliste. Men Skeids stortalent blir neppe den eneste klubben henter til Trondheim foran neste sesong.

Etter at Christer George nylig forsvant til spansk fotball har klubben 21 spillere i stallen. I tillegg forsvinner Arni Gautur Arason og trolig Morten Knutsen etter denne sesongen. Det åpner for fire nye spillere på Lerkendal.

- Vi skal i hvert fall ha en tredjekeeper og to offensive spillere. I tillegg kan det være aktuelt å se på en forsvarer, sier RBK-trener Åge Hareide.

Rosenborg ønsker først og fremst å forsterke laget med norske spillere. Men klubben har også tatt i bruk Åge Hareides kontaktnett i Sverige og Danmark i jakten på fullgode alternativer.

- Vi har en liste over spillere det er aktuelt å se nærmere på. Daniel (Braaten) er en av dem, sier Bratseth, som foruten Skeid-spilleren holder kortene tett til brystet.

NTB