Rosenborgs nye villmann kobles til Northugs ekskjæreste

- Vi dater litt.

FLØRT:  Nicki Bille Nielsen har lagt ut et bilde på Twitter-profilen sin (innfelt) av seg og Rachel Nordtømme. Også danskens bror - Emil - figurerer på bildet. Rosenborg-spilleren skriver: «Omringet av godt selskap! Norge har de smukkeste kvinner og Danmark har de flotteste menn.» FOTO: NTB SCANPIX
FLØRT: Nicki Bille Nielsen har lagt ut et bilde på Twitter-profilen sin (innfelt) av seg og Rachel Nordtømme. Også danskens bror - Emil - figurerer på bildet. Rosenborg-spilleren skriver: «Omringet av godt selskap! Norge har de smukkeste kvinner og Danmark har de flotteste menn.» FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Følg Rosenborg - Molde i Dagbladets fotballstudio fra klokka 18.00.

(Dagbladet): Rosenborgs danske angrepsspiller Nicki Bille Nielsen (25) har tatt Tippeligaen med storm. Ikke minst viste han temperament da han rev drakta i stykker under kampen mot Sandnes Ulf 28. april.

Det hele fortonte seg som spektakulære Lerkendal-scener. Men denne helga er dansken i overskriftene av mykere årsaker.

Ifølge Adresseavisen har Bille og friidrettsutøveren Rachel Nordtømme (23) fått et godt øye til hverandre. Nordtømme er ekskjæresten til Petter Northug (27).

- Vi har møttes litt og snakket litt sammen. Det er en utrolig søt jente, sier den tidligere Villarreal-spilleren til Adresseavisen.

- Vi dater litt, så får vi se hva framtida bringer.

Godt selskap
Twitter-profilen sin har Bille lagt ut et bilde av seg og Nordtømme. Også danskens bror - Emil - figurerer på bildet.

- Omringet av godt selskap! Norge har de smukkeste kvinner og Danmark har de flotteste menn, skriver Rosenborg-spilleren i teksten som ledsager bildet.

Da Rosenborg slo Sarpsborg 4-2 i 16. mai-kampen fredag, var Nordtømme på Lerkendal. Bille klasket til med tre mål, og fotballivet så ut til å leke.

Dansken er ikke snauere enn at han trekker fram Nordtømmes navn etter triumfen:

- Kanskje det var hun som brakte meg lykke, sier han til Adresseavisen.

Taus
Nordtømme ønsker ikke å uttale seg til avisa om det som tyder på glohet kjærlighet i Trøndelag.

Foruten friidrettsutøver - med hekk som spesialitet - er hun en kjent blogger. Hun gir innblikk i livet sitt.

Nordtømme og Northug var sammen fra 2008 til 2011. Da forholdet tok slutt, eksploderte nyheten i avisspaltene.

Northug er kanskje Norges største idrettsutøver.

- Det er jeg som er den største nå, gliser Bille overfor Adresseavisen.

Storkamp
Rosenborg møter Molde til storkamp klokka 18.00 i dag. Trolig kommer Rachel til å figurere på Lerkendal for andre gang på kort tid.

- Jeg har invitert henne i hvert fall. Det lyktes godt sist, så nå tør jeg ikke annet, sier Bille, som også har hatt en flørt «going on» med artisten Tone Damli.

Molde har kniven på strupen i dag - som bunnlaget i Tippeligaen. Rosenborg kan passere serieleder Strømsgodset hvis alle resultatene slår riktig ut.

EKSKJÆRESTER:  Rachel Nordtømme var sammen med  Petter Northug (t.h.) fra 2008 til 2011. Dette bildet er fra sprinten i Drammen i 2010.  FOTO: HANS ARNE VEDLOG
EKSKJÆRESTER: Rachel Nordtømme var sammen med Petter Northug (t.h.) fra 2008 til 2011. Dette bildet er fra sprinten i Drammen i 2010. FOTO: HANS ARNE VEDLOG Vis mer