Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roser Hodgson

Viking unngikk tap igjen og Brede Hangeland roser Roy Hodgson.

(Dagbladet.no): VIKING - LYN 0-0. Uten mål, men med poeng. For Viking var det det viktigste i dag. Det ene poenget mot Lyn gjør nemlig at siddisene har bunnlagene litt på avstand når to runder gjenstår.

- Jeg er relativt fornøyd, det var viktig å ikke tape denne kampen. Vi tok ingen unødvendige sjanser, men var det beste laget. Dette poenget blir viktig med tanke på vår tabellposisjon, sier trener Roy Hodgson til NTB.

- Vi kjemper oss til et poeng, og det er det viktigste i den situasjonen vi har satt oss, sier Brede Hangeland til NRK Radiosporten etter poengdelingen mot Lyn.

Viking-kapteinen er ikke i tvil om at nettopp trener Hodgson har bidratt sterkt til at vikingene har brettet opp ermene i de siste kampene. Laget har nå spilt fem på rad uten tap.

- Jeg tror nok vi kan sette en strek under hans navn i den sammenhengen. Han trekker i trådene, og det er han tydeligvis flink til, sier Hangeland.

Det ble aldri noen stor kamp i Stavanger i kveld. Viking var totalt sett det beste laget. Kristian Sørli var nærmest mål med en avslutning i tverrliggeren.

For Lyn betyr poenget at de fortsatt har heng på en Royal League-plass.

- Vi har fortsatt håp om medalje og plass i Royal League, men produserte få sjanser. Alt i alt var det greit med poengdeling her i Stavanger, sier trener Hans Knutsen til NTB.

FEM PÅ RAD UTEN TAP:</B> Viking-trener Roy Hodgson var fornøyd med et poeng i dag. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media