Ole Gunnar Solskjær

Roser utskjelt eier

Ole Gunnar Solskjær (48) roste utskjelt eier på fredagens pressekonferanse. Nordmannen forteller også at han ikke likte konseptet Super League.

MANGE SPØRSMÅL: Ole Gunnar Solskjær fikk mange spørsmål på fredagens pressekonferanse. Foto: NTB Scanpix
MANGE SPØRSMÅL: Ole Gunnar Solskjær fikk mange spørsmål på fredagens pressekonferanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har alltid hatt et godt forhold og samarbeid med klubben og eierne. Bak kulissene snakker vi sammen, og de lytter til mine meninger. Vi jobber for å forbedre klubben, sier Solskjær på spørsmål fra Manchester Evening News om han faktisk tror at Glazer-familien, som ikke har vært på kamp på over to år, og ikke satt én krone inn i klubben, virkelig bryr seg om Manchester United.

Temaet rundt Super League har preget store deler av nyhetsbildet i fotballen den siste uka.

Manchester United, samt fem andre av de store engelske klubbene var først positive til det storslagne prosjektet, som ville betydd en radikal endring i den europeiske fotballen, men trakk seg siden ut.

Dermed var det knyttet stor spenning til Ole Gunnar Solskjærs pressekonferanse fredag, som var første gangen kristiansunderen uttalte seg etter prosjektets havarering.

- Likte ikke konseptet

Der innrømmet Manchester United-treneren at han ikke var noe fan av prosjektet.

- Jeg er veldig glad for at supporterne hevet stemmen og at vi hørte på de. Jeg er en supporter selv. Jeg likte ikke konseptet. Manchester United er den største klubben i verden, og så klart vil vi være en del av Champions League på de rette premissene, sa Solskjær under pressekonferansen.

IKKE BARE BARE: Ole Gunnar Solskjær innrømmer overfor Dagbladet at han har utfordringer hver eneste dag i jobben som United-manager. Vis mer

Oppstyr

Tidligere i uka var det flere supportere som tok seg inn på Carrington, Manchester Uniteds treningsfelt, for å vise sin misnøye med klubbens deltakelse i Super League-prosjektet. I etterkant av dette skal flere ha konfrontert Solskjær på vei inn på treningsfeltet.

- Jeg hører alltid på supporterne, og jeg synes det var den riktige tingen å gjøre. Det var en fredfull diskusjon. Det var ti gode minutter og jeg var selvsagt fornøyd med det. Vi tok ikke hverandre i hånda, men det ble en «fist bump» før vi gikk hver til vårt, forklarte Solskjær.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer