Roses internt

I det offentlige rom er Nicklas Bendtner (31) myteomspunnet. Internt i Rosenborg-garderoben omtales han som en fyr med glimt i øyet.

KJÆRESTER: Nicklas Bendtner er sammen med modellen Philline Roepstorff. Her feirer paret Rosenborgs seriegull i 2018. Sted: Lerkendal stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix
KJÆRESTER: Nicklas Bendtner er sammen med modellen Philline Roepstorff. Her feirer paret Rosenborgs seriegull i 2018. Sted: Lerkendal stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Brann - Rosenborg, kl. 20 søndag

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborgs nye spisshåp, Erik Botheim (19), innrømmer at han så stjerner første gang han møtte Nicklas Bendtner. Snart er det slutt for dansken i klubben.

- Han er en profil som har spilt i store klubber i Europa. Alle vet hvem han er. Det er ikke rart du blir starstruck når du ser ham, sier Botheim.

Det var torsdag kveld at Rosenborgs sportslige leder, Stig Inge Bjørnebye, bekreftet overfor Dagbladet at Bendtner drar i sommer. Kontrakten går ut først ved nyttår.

Spissen har vært utelatt fra troppen i de fire siste kampene. Nå er katta ute av sekken: 31-åringen og hans folk jobber med å finne en ny klubb.

På godt og vondt

Det betyr at Bendtner ikke blir med til Bergen når Brann er motstander søndag. Trener Eirik Horneland ønsker å bruke spillere som skal være med videre etter overgangsvinduet i sommer.

Bendtner har markert seg i Trondheim på godt og vondt. Det startet så bra med at han ble toppscorer i 2017 med 19 mål. Men fra i vinter har det meste gått galt: Han måtte sone 50 dager med fotlenke for en voldsdom i København. Etterpå har han aldri klart å komme i form.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer