Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosseli Olsen: - Det er de verste dagene i livet mitt

Hevder han ikke fikk betalt for å storme banen.

ANGRER: Ishockeyspiller Mats Rosseli Olsen forteller at han angrer og at han ikke ble presset til å storme banen i Göteborg. Foto: Christian M. Hugsted.
ANGRER: Ishockeyspiller Mats Rosseli Olsen forteller at han angrer og at han ikke ble presset til å storme banen i Göteborg. Foto: Christian M. Hugsted. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LØRENSKOG (Dagbladet): Ishockeylandslagets Mats Rosseli Olsen (25 i dag) har stjålet overskrifter i Sverige og her hjemme etter denne ukas banestorming i Göteborg.

Under en seanse på Lørenskog i ettermiddag snakket Rosseli Olsen selv ut om hendelsen som fant sted onsdag kveld på Gamla Ullevi.

- Jeg har ikke hatt det bra de to siste dagene. Jeg angrer veldig og det er de verste dagene i livet mitt, sier Rosseli Olsen til de frammøtte i Lørenskog Ishall.

- Unnskyld Han forteller videre:

- Jeg må starte med å beklage det som skjedde på onsdag. Det var ikke ment som noe annet enn en morsom greie, men som ble helt feil. Jeg legger meg flat og ber alle involverte om unnskyldning. Både Frölunda og Göteborg, hele byen egentlig. Jeg har angret helt siden det skjedde, sier Rosseli Olsen.

- Jeg vil takke Frölunda og landslaget som gir meg en ny sjanse. Jeg skal ta vare på den, sier hockeyspilleren.

- Hvorfor løp du ut? spør en reporter.

- Det var en utfordring. Det var det. Det var ingen som tvang meg ut. Det var min avgjørelse og det var av fri vilje. Det var ikke noe press, sier Rosseli Olsen.

- Jeg tenkte noe på konsekvensene. Uansett om det er Sverige eller Norge. Vi skal ikke gjøre sånn. Jeg er lei for det som skjedde, sier hockeyspilleren.

Ikke veddemål På spørsmål om hvordan han gikk fram:

- Sikkerheten var det ikke noe feil med. Det var meg det var noe feil med, sier 25-åringen.

- Flere har spekulert i et veddemål der du fikk du 75 000 kroner? spør Dagbladet.

- Nei, alt jeg fikk var en bot. Jeg får en bot fra Frölunda og fra staten. Jeg håper jeg ikke får fengselsstraff, men det er ikke noe jeg bestemmer, sier Rosseli Olsen.

Hockeyspilleren er blitt politianmeldt og Dagbladets sportskommentator Esten O. Sæther mener landslagsledelsen ikke bør la svenskeproffen få være med til ishockey-VM.

- Hockeysporten er en sport for alle. Også for dem som gjør feil. Jeg registrerer at det (tribunekultur) er et problem i fotballen. Det er ikke Mats Rosseli Olsen som skal stå til ansvar for det. Han har fått en reaksjon som vi mener er nok. Vi skal ta vare på ham, slik at han kan forberede seg til VM, sier landslagssjef Roy Johansen.

Norge åpner VM i Moskva mot Danmark lørdag 7. mai.

PS: Frölunda med Mats Rosseli Olsen på laget vant SHL-sluttspillet i ishockey. Søndag ble grunnserievinner Skellefteå slått 5-3 på bortebane, og sammenlagt ble det 4-1 i kamper.

Esten O. Sæther kommenterer: Sorry, Norge kan ikke stille med tribunepøbel i hockey-VM.

Esten O. Sæther kommenterer: Fyllekjøring og tribunepøbel og sånt.

FRAKTET VEKK: Mats Rosseli Olsen fra gresset på Gamla Ullevi i Göteborg. 
Foto Adam Ihse / TT
FRAKTET VEKK: Mats Rosseli Olsen fra gresset på Gamla Ullevi i Göteborg. Foto Adam Ihse / TT Vis mer
Hele Norges coronakart