Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rosseli slipper straff fra Norge, får delta i VM

Ingen landslagskonsekvenser.

FORBLØFFET: IFKs Haitam Aleesami så kompisen Mats Rosseli Olsen løpe inn på banen på Gamla Ullevi i Gøteborg i går.
Foto Adam Ihse / TT
FORBLØFFET: IFKs Haitam Aleesami så kompisen Mats Rosseli Olsen løpe inn på banen på Gamla Ullevi i Gøteborg i går. Foto Adam Ihse / TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Rosseli Olsen får delta i ishockey-VM. Episoden på Nya Ullevi får ingen landslagskonsekvenser for Frölunda-spilleren.

Det bekreftet sportssjef Petter Salsten torsdag morgen.

- Vi ser ikke at det får noen store konsekvenser for Mats verken for deltakelse i VM eller spill for landsalget. Det er en uheldig episode, som de har beklaget der borte, sier Salsten.

- Dette håndteres primært av Frölunda, men vi tar en prat med ham når han kommer til helgen, sier Salsten videre.

Slettet Tweet Rosseli Olsen spiller ikke landskampen mot Frankrike. Sverige-proffen har fått noen ekstra fridager for å feire at han er svensk mester. Han har også slitt med en liten skade underveis i sluttspillet.

- Vi har fått forsikret at alt er bra med ham og fått hans versjon. Han beklager det som har skjedd, sier Salsten.

Den norske ishockeyspilleren Mats Rosseli Olsen løp ut på Nya Ullevi onsdag. Ifølge Aftonbladet og Expressen skyldes det sterkt kritiserte stuntet et veddemål blant Frölunda-spillerne.

Rosselis ishockeyklubb vant nylig SM-gullet. De dro for å feire på Ullevi da IFK Göteborg møtte Malmö FF onsdag. Da Rosseli løp inn på banen, var kampen allerede stoppet etter at en supporter kastet en kinaputt inn på banen.

Den norske ishockeyspilleren ble raskt geleidet ut av vaktene. «Älskar IFK och Frölunda! Alltid drömd om å göra mål där! Göteborg! Ni är bäst!!!», skrev Rosseli på sin Twitter-profil. Den tweeten ble senere fjernet.

Veddemål? Ifølge Aftonbladet tok nordmannen seg inn på banen etter et veddemål der også noen sponsorer var involvert. Den svenske avisen antyder at Rosseli Olsen har fått 75.000 svenske kroner for å storme banen.

- Det har jeg ikke hørt noe om, sier Salsten.

Rosseli har kontrakt med Frölunda til 2018. Klubbledelsen skal torsdag i møter om hendelsen.

Expressen skriver at flere av spillerne forsøkte å fyre hverandre opp på tribunen. «Hvem våger å løpe ut på banen», skal ha blitt sagt. Men en spiller bekrefter over den svenske storavisen at det handlet om et veddemål.

Mats Rosseli Olsen deltok ikke på ishockeyforbundet mediedag torsdag. Det gjorde heller ikke NHL-proffen Mats Zuccarello.

- Det er ikke avklart enda, men han kommer ikke til Frankrike-kampen. Vi jobber med visum for spillerne til VM, sier Salsten om når Zuccarello slutter seg til Roy Johansens tropp.

Landslagssjefen var ikke tilgjengelig for kommentarer av personlige årsaker torsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!