TAR GJENVALG I JUNI: Erik Røste vil ta to nye år som skipresident, og får støtte av valgkomiteen i Norges Skiforbund.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TAR GJENVALG I JUNI: Erik Røste vil ta to nye år som skipresident, og får støtte av valgkomiteen i Norges Skiforbund. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

Røste tar gjenvalg som skipresident

- Har ikke vært diskusjonstema i valgkomiteen.

Skipresident Erik Røste (54) er motivert for nye år som skipresident. Fredag bekreftet Sverre Seeberg at Røste er innstilt på gjenvalg.

Skitinget skal finne sted i midten av juni, men allerede nå forteller Seeberg, som er leder for valgkomiteen, at stillingen som skipresident ikke har vært oppe til diskusjon.

- Erik benyttes mye og er involvert i mange prosesser i Norges Idrettsforbund, som gir den innflytelsen som Norges Skiforbund fortjener og trenger. Etter vårt syn gjør Erik en meget god jobb, og presidentvervet har derfor ikke vært et diskusjonstema i valgkomiteen, sier han i en pressemelding.

Også Røste forteller at hans interesse for to nye år er på plass.

- Jeg er motivert til å gå på en ny toårsperiode. Jeg vil sammen med det nyutvalgte styret, skiforbundets seks grenkomiteer, 16 skikretser, administrasjonen og alle frivillige rundt i våre 1150 klubber gjøre det jeg kan for å videreutvikle norsk skisport i tråd med de retningslinjer skitinget gir, forteller Røste.

Eva Tine Riis-Johansen er innstilt som ny visepresident, mens Audun Grønvold og Tor Bach er foreslått som nye representanter i skistyret.

(NTB)