- Rostov har ressurser til å bli best i Europa

Derfor sa Katrine Lunde (34) ja til russisk toppklubb.

PÅ VEI TIL RUSSLAND: Etter fem sesonger i ungarske Györ er Katrine Lunde på vei til den russiske toppklubben Rostov. Hun har skrevet toårskontrakt med russerne og starter i sin nye klubb 1. juli. Foto: Bjørn Langsem
PÅ VEI TIL RUSSLAND: Etter fem sesonger i ungarske Györ er Katrine Lunde på vei til den russiske toppklubben Rostov. Hun har skrevet toårskontrakt med russerne og starter i sin nye klubb 1. juli. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To og en halv uke etter at hun sa nei til å fortsette i Györ, så har den norske målvaktslegenden Katrine Lunde sagt ja til en lukrativ toårskontrakt med den russiske toppklubben Rostov.

- Jeg hadde en del muligheter, men magefølelsen sa at Rostov er det beste valget for meg og familien min, sier Katrine Lunde til Dagbladet.

Fem uker unna fødsel Hun er bare fem uker unna termin med sin førstefødte, ei datter Katrine og hennes serbiske kjæreste Nikola Trajkovic har gitt navnet Atina.

Nikola snakker russisk og hans kontrakt som fotballspiller i ungarske Györ går også ut til sommeren. Nå ser paret framt til å starte sin nye tilværelse som en familie på tre i Rostov NaDanu, helt sør i Russland, på grensa til Ukraina.

Vil til topps Sportslig går Katrine Lunde til en velstående klubb, med ferske ambisjoner om å ta opp kampen mot ungarske Györ om tronen som den beste klubben i Europa.

- Rostov har ressurser til å bli best i Europa, og det er det som er klubbens plan. Derfor blir det også hentet inn flere spillere, sier Katrine Lunde til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.