Roterud IL vant «Klubben i mitt hjerte»

Etter intens kampanje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ROTERUD (Dagbladet): For å sikre seg seieren sin klasse har ildsjelene i Roterud IL misjonert og mobilisert intenst de siste to ukene. Alle som nærmer seg lokalsamfunnet utenfor Lillehammer, må forbi plakater med «Stem Roterud». Flygesedler er delt til de rundt 1200 husstandene, lokalavisa har engasjert seg, og e-postoppfordringene har florert.

- Vi har noen flinke og ivrige folk her som har tatt skikkelig tak. Vi har hatt kampanjer for de cirka 450 som er medlemmer, og de som bor her, og vi har fått med oss en del andre som ikke er engasjert i klubben også, sier Tor Arne Ringstad.

Han er leder av et idrettslag som har fått en viktig rolle for folk.

- Rundt her er det unge byggefelt med mange barneforeldre. Vi jobber for at Roterud skal være et samlingspunkt for folk. Det er ikke langt til byen, men det er et lite lokalsamfunn der skolen, idrettslaget og den lokale butikken blir viktige.

Dugnadsånden

Etter at mer enn 150 000 stemmer er opptelt, kan Ringstad og resten av Roterud IL feire. Uansett utfall av kåringen var det planlagt bruktmarked i dag. Nå blir det også kakefest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer