Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rottmann og Perner kastet ut av OL-troppen

Stakk fra Torino uten å varsle lagledelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De østerrikske skiskytterne Wolfgang Perner og Wolfgang Rottmann er utestengt fra Østerrikes OL-tropp, opplyser Heinz Jungwirth, generalsekretær Østerrikes olympiske komité ifølge AP.

Perner og Rottmann forlot i dag Torino uten å ha avklart det med lagledelsen.

Østerrikske ledere har gitt forskjellige forklaringer i løpet av dagen, og hovedbudskapet har vært at de var ferdig med konkurransene de skulle delta i, og at de derfor reiste hjem.

Det østerrikske nyhetsbyrået APA skriver at Rottmann var antatt å skulle gå både stafetten tirsdag og fellesstarten lørdag, mens Perner var kvalifisert for massestarten.

- Begge fryktet det verste etter den kaotiske kontrollen. Vi ville overtale dem til å vente til alt var avklart, men i deres alder er de ansvarlige for seg selv, sier sjefstrener Alfred Eder til APA.

Rottmann er 32 år gammel og Perner 38.

UTESTENGT: De østerrikske skiskytterne Wolfgang Rottmann (t.v.) og Wolfgang Perner er utestengt fra den østerrikske OL-troppen. Foto: AP/Scanpix
UTESTENGT: De østerrikske skiskytterne Wolfgang Rottmann (t.v.) og Wolfgang Perner er utestengt fra den østerrikske OL-troppen. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!