Rovdrift på skadd Steffen

LONDON (Dagbladet): Først var det kneet, så kom ankelen og nå er det ei tå. Steffen Iversens Tottenham-sesong beskrives best på latin. Som er legenes språk, og som trønderen ikke skjønner et døyt av. - Det er derfor jeg ikke vet hva som er galt, sier Steffen til Dagbladet.

Minst like galt som tå-skaden er Tottenhams desperate tabellsituasjon. Sist lørdag fikk den manager Gross til å hive Steffen Iversen innpå de siste 25 minuttene mot Coventry. I utgangspunktet hadde han så vondt at fotballkamp var utenkelig, men akkurat det problemet løste klubblegen.

Med ei sprøyte.

- Langt fra ideelt, men hva skal jeg gjøre, sier Steffen Iversen. - Mot Coventry måtte jeg spille.

Innhoppet sist lørdag kom etter ei uke på sykkel. To ganger om dagen _ uten å være i nærheten av en ball _ trener Steffen for pusten.

- Det med ball stopper seg sjøl. Det gjør så vondt i tåa at jeg ikke kan sparke til noe som helst.

Likevel:

Steffen Iversen utelukker ikke et innhopp mot Barnsley i ettermiddag heller. Og hvis så skjer _ med sprøyter som muliggjørende middel.

Ingen ting hjelper

- Jeg har fått så mange sprøyter i det siste _ uten at det har hjulpet noe som helst _ så jeg vet ikke jeg. Hvis dette ikke gir seg snart blir jeg nødt til å kontakte U21-lagets lege hjemme i Norge.

- Men du må spille i dag hvis du får beskjed om det?

- Sist måtte jeg det. Nå føler jeg at jeg må se an situasjonen før kampen.

Tre leger er foreløpig konsultert i jakten på den store tå-diagnosen. Steffen Iversen sier:

- Jeg går ut i fra at de (legene) vet hva det er, men for meg blir det de snakker om helt gresk. Det eneste jeg har fått med meg er at det visstnok er noen beinsaker som ikke stemmer.

Forferdelig

Tottenhams eneste lyspunkt før dagens match er at Sol Campbell _ som har vært skadeborte i to kamper _ kommer tilbake i forsvaret. I hans fravær har Spurs sluppet inn 10 _ TI _ baklengsmål (6 mot Chelsea, 4 mot Coventry).

- Det kan ikke bli verre enn det er nå, sier Steffen. - Vi har spilt helt forferdelig. Mot Coventry ble vi riktignok straffet i overkant, men vi har bare oss sjøl å takke. I høst har ingen ting fungert.