Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rovfuglene

STAVANGER (Dagbladet): Viking- Lillestrøm 2- 4. Kanarifuglene fra Lillestrøm kvitrer videre. Viking ble regelrett avkledd etter alle kunstens regler på eget gress av sultne, tente og aggressive Lillestrøm-spillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Best av dem alle og gårsdagens sjeffugl, veteranstopper Torgeir Bjarmann.

- Vi er offensive i det defensive arbeidet, sa en lykkelig Torgeir Bjarmann etter kampen.

Lillestrøms kaptein viste hvorfor han er en av Lillestrøms aller viktigste spillere på Stavanger stadion i går. Knalltøff og uredd i duellene langs bakken. Plukker alt som rører seg i lufta. God til å kommunisere med kollega Berntsen. Lillestrøms midtstopperpar fungerte knirkefritt defensivt, og de var samtidig lagets farligste angrepsvåpen.

Skamros

En storfornøyd Torgeir Bjarmann skamroste stopperkollega Berntsen og resten av sine lagkamerater etter gårsdagens andre storfangst på under en uke. Bjarmann kunne like godt skamrost seg selv.

- I dag jobbes det hardt over hele linjen. Vi har entusiasme og vilje til å vinne fotballkamper. Dessuten er vi meget effektive og gode på dødball. Dødballene som Lillestrøm er kjent for, og som Vikingene var fullt klar over på forhånd, ble likevel skjebnesvangre for siddisene i går.

Allerede etter sju minutter puttet Torgeir Bjarmann den første ballen bak Lars Gaute Bø i Vikings mål med en lang tå. Målet var typisk for Lillestrøm. Et høyt innlegg treffer hodet til kometen Pål Strand, som header ballen tilbake inn i feltet før Bjarmann med vilje, kraft og entusiasme kjemper den inn. Det er først og fremst Lillestrøm som et kollektiv suksesstrener Arne Erlandsen vil snakke om etter kampen.

Et sultent lag

- Kollektivet Lillestrøm og laginnsatsen er det vi flyter på. Sånn skal det også være. Det gikk en god del tyngre i dag enn i de to foregående kampene, men vi viser likevel at vi er sultne og vil vinne. Medaljestrid vil han ikke høre snakk om ennå.

- Vi har alt for mange kamper igjen til å i det hele tatt tenke i den retningen. Banens beste i Stavanger Torgeir Bjarmann dreper enkelt medaljespekulasjonene:

- Ingen utenom oss selv hadde forventet de ni poengene vi har tatt, så vi regner det som bonuspoeng.

<B>KANARI-JUBEL: </B>Lillestrøm har punktert Viking med sin fjerde scoring. Målscorer Runar Kristensen ta imot hyllesten fra glade lagkamerater.
-etter først å ha fløyet over banen i pur glede over målet.