«Rowdy» Roddy Piper er død, 61 år gammel

«En legende».

DØD: Den legendariske wrestleren «Rowdy» Roddy Piper er død, 61 år gammel. Han døde i sitt hjem i Hollywood, California av et hjerteinfarkt ifølge nettstedet TMZ. Foto: REUTERS/Brendan McDermid/Files/NTB Scanpix
DØD: Den legendariske wrestleren «Rowdy» Roddy Piper er død, 61 år gammel. Han døde i sitt hjem i Hollywood, California av et hjerteinfarkt ifølge nettstedet TMZ. Foto: REUTERS/Brendan McDermid/Files/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den legendariske wrestleren «Rowdy» Roddy Piper er død, 61 år gammel. Han døde i sitt hjem i Hollywood, California av et hjerteinfarkt ifølge nettstedet TMZ.

I 2006 ble det kjent at Piper hadde Hodgkins Lymfom, men i fjor høst kom det meldinger om at han var kvitt sykdommen.

Wrestlingforbundet sier i en pressemelding at de er i sorg etter Pipers bortgang.

- Vi er i dyp sorg over at Roderick Toombs, også kjent som «Rowdy» Roddy Piper, gikk bort i dag i en alder av 61 år. Vi sender våre kondolanser til Toombs familie, venner og fans.

I tillegg til stort suksess i ringen hadde Piper også en kort filmkarriere. Han spilte blant annet i science fiction-filmen «They Live» som ble regissert av ikke ukjente John Carpenter.

Han etterlater seg en kone og fire barn. En av disse, sønnen Colton, forsøker seg også innenfor wrestling.

Hulk Hogan, som nylig fikk sparken fra WWE etter å ha kommet med rasisitiske bemerkninger, omtaler Piper som «en av mine beste venner» og «en legende» ifølge Rolling Stone Magazine.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer