DØD: Den legendariske wrestleren «Rowdy» Roddy Piper er død, 61 år gammel. Han døde i sitt hjem i Hollywood, California av et hjerteinfarkt ifølge nettstedet TMZ. Foto: REUTERS/Brendan McDermid/Files/NTB Scanpix
DØD: Den legendariske wrestleren «Rowdy» Roddy Piper er død, 61 år gammel. Han døde i sitt hjem i Hollywood, California av et hjerteinfarkt ifølge nettstedet TMZ. Foto: REUTERS/Brendan McDermid/Files/NTB ScanpixVis mer

«Rowdy» Roddy Piper er død, 61 år gammel

«En legende».

(Dagbladet): Den legendariske wrestleren «Rowdy» Roddy Piper er død, 61 år gammel. Han døde i sitt hjem i Hollywood, California av et hjerteinfarkt ifølge nettstedet TMZ.

I 2006 ble det kjent at Piper hadde Hodgkins Lymfom, men i fjor høst kom det meldinger om at han var kvitt sykdommen.

Wrestlingforbundet sier i en pressemelding at de er i sorg etter Pipers bortgang.

- Vi er i dyp sorg over at Roderick Toombs, også kjent som «Rowdy» Roddy Piper, gikk bort i dag i en alder av 61 år. Vi sender våre kondolanser til Toombs familie, venner og fans.

I tillegg til stort suksess i ringen hadde Piper også en kort filmkarriere. Han spilte blant annet i science fiction-filmen «They Live» som ble regissert av ikke ukjente John Carpenter.

Han etterlater seg en kone og fire barn. En av disse, sønnen Colton, forsøker seg også innenfor wrestling.

Hulk Hogan, som nylig fikk sparken fra WWE etter å ha kommet med rasisitiske bemerkninger, omtaler Piper som «en av mine beste venner» og «en legende» ifølge Rolling Stone Magazine.