Roy Jones fortsatt best

Roy Jones Jr. utklasset Julio Gonzalez og viste igjen hvorfor han regnes som verdens beste bokser uansett vektklasse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den ubestridte verdensmesteren i lett tungvekt slo ned tidligere ubeseirede Gonzalez tre ganger, men måtte nøye seg med en overlegen poengseier etter 15 runder i Los Angeles.

- Han var både sterk og modig. Jeg slo ham ned, men han kom alltid tilbake, sa Jones om sin mexicanske utfordrer, som imidlertid var uten erfaring mot boksere i ypperste verdensklasse.

Jones har vært WBC-, WBA- og IBF-mester siden 1999. Han tok sin 45. seier som profesjonell. Det eneste tapet kom på diskvalifikasjon. Lørdag var seierssifrene 119-106, 118-107 og 119-106.

- Alle gratulerer meg med at jeg gikk 12 runder mot verdens beste bokser, men et tap er et tap. Jeg håpet å vinne, sa Gonzalez etter kampen som samlet 20.000 tilskuere i Staples Center - hjemmebanen til NBA-mester Los Angeles Lakers.

I samme stevne forsvarte mexicanske Erik Morales sin WBC-tittel i fjærvekt, mens Andrew Lewis fra Guyana forsvarte WBA-tittelen i weltervekt. Morales slo sørkoreanske Chi Injin klart på poeng, mens Lewis beholder tittelen selv om han måtte avbryte kampen mot Ricardo Mayorga på grunn av skade. Bokserne skallet uforsettlig i 2. runde, og kampen ble uten resultat da en kraftig blødende Lewis ikke kunne fortsette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer