Roy Keane: - Kan være ferdig som manager

Usikker på om han passer til yrket.

 USIKKER:  Roy Keane er usikker på om han passer som manager. Foto:   Rreuters/Andrew Winning/NTB Scanpix.
USIKKER: Roy Keane er usikker på om han passer som manager. Foto: Rreuters/Andrew Winning/NTB Scanpix.Vis mer

Det er snart tre år siden Roy Keane fikk sparken i sin siste managerjobb. Manchester United-legenden er ikke sikker på om han passer i yrket.

Da Keane la opp som Celtic-spiller sommeren 2006 ble han spådd en lysende karriere som manager.

Og spådommene så ut til å bli oppfylt da han bare noen måneder senere tok Sunderland fra å være et bunnlag på nest høyeste nivå i England, til Premier League på første forsøk.

Medgangen fortsatte ikke, og høsten 2008 fikk iren sparken. Han fulgte opp med et opphold i Ipswich, men heller ikke der lyktes Keane, og i januar 2011 mistet han jobben.

- Mangler Nå innrømmer den tidligere midtbanespilleren at han kanskje ikke har de nødvendige egenskapene til å være manager.

- Å være manager er en 24-timersjobb, og kanskje er det visse egenskaper jeg mangler for å ha suksess, sier han ifølge Sky Sports.

- Verdt det? Selv om det nærmer seg tre år siden Keane jobbet som manager, er han blant navnene som linkes til å ta over etter Giovanni Trapattoni som sjef for det irske landslaget.

Italieneren fikk nylig sparken.

- Jeg har ikke blitt spurt, og det er ikke sikkert jeg noensinne vil være manager igjen. Jeg elsket tiden min i Sunderland, men hadde en dårlig opplevelse med Ipswich. Når jeg tenker på presset forbundet med fotball lurer jeg på om det er verdt det, sier han.

Keane spilte 67 landskamper for det irske landslaget, og var også i en periode kaptein.

(NTB)