<strong>KOBLES TIL CELTIC:</strong> Roy Keane hadde suksess som fotballspiller, men har slitt med managerkarrieren. Nå venter trolig Celtic på Keanes underskrift. Foto: REUTERS/Andrew Winning
KOBLES TIL CELTIC: Roy Keane hadde suksess som fotballspiller, men har slitt med managerkarrieren. Nå venter trolig Celtic på Keanes underskrift. Foto: REUTERS/Andrew Winning Vis mer

Roy Keane blir trolig Stefan Johansens sjef

Mot manager-comeback.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Roy Keane (42) er den store favoritten til å ta over managerjobben i skotske Celtic. I så fall blir han sjefen til landslagsaktuelle Stefan Johansen.

Tidligere Celtic-manager Martin O'Neill bekrefter at klubben har vært i samtaler med Keane.

Ingen suksess O'Neill skal ifølge STV Sport hatt en telefonsamtale med klubbens aksjonærer Dermot Desmont som ville snakke om den tidligere Manchester United-profilen.

Keane er for tida assistenttrener på Irlands landslag, og den gamle midtbaneterrieren har slitt med karrieren som manager. Han tok over Sunderland i 2006, men slet med å få suksess med laget fra Nord-England. I 2009 tok han over Ipswich, men fikk sparken i januar 2011.

Diverse bookmakere har stoppet å ta imot veddemål på Keane som ny Celtic-manager, og både engelsk og skotsk presse holder 42-åringen som den suverent største favoritten.

-Trist Neil Lennon har trent Celtic side 2010, men annonserte i forrige uke at han gir seg. Han ledet laget til et overlegent gull denne sesongen og står med tre ligagull og to cupgull.

Tidligere ble svenske Henke Larsson koblet til Celtic, men nå tyder alt på at Keane snyter svensken for jobben.

<strong>I CELTIC:</strong> Stefan Johansen i aksjon mot St Johnstone. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
I CELTIC: Stefan Johansen i aksjon mot St Johnstone. Foto: REUTERS/Russell Cheyne Vis mer

Stafan Johansen ble hentet til Celtic før denne sesongen, og mener det er trist at Lennon gir seg.

- Det er veldig synd. Det var han som hentet meg. Sånn sett er det veldig synd, for han ga meg sjansen fra dag en. Jeg er helt sikker på at han lykkes uansett hvor han går. Han har vunnet tre ligagull på fire sesonger. Nå kommer det en ny manager og jeg skal bite meg fast på laget da også, sier Johansen til NTB.

Roy Keane spilte i Celtic fra januar til juni i 2006 før han la opp som profesjonell spiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer