ETTERFORSKES: Irlands assisterende landslagssjef, Roy Keane, skal ha havnet i tumulter i går kveld. Episoden etterforskes nå av politiet. Foto:  AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB Scanpix
ETTERFORSKES: Irlands assisterende landslagssjef, Roy Keane, skal ha havnet i tumulter i går kveld. Episoden etterforskes nå av politiet. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB ScanpixVis mer

Roy Keane etterforskes for overfall på supporter

Supporteren skal ha blitt sendt på sykehus.

(Dagbladet): Irlands assisterende landslagssjef, Roy Keane, skal ha havnet i tumulter i går kveld.

Engelske medier melder at overfallet skjedde da en supporter oppsøkte Keane utefor et hotell i Dublin for å få signert en kopi av den tidligere United-spillerens bok. Bråket oppsto da 43-åringen nektet å signere boka.

Ifølge Guardian ble supporteren sendt til sykehus etter episoden - og at Roy Keane nå etterforskes av politiet i Irland.

Episoden inntraff utenfor hotellet hvor det irske landslaget oppholder seg under forberedelsene til morgendagens EM-kvalikkamp mot Skottland.

Politiet i Dublin bekrefter at episoden utenfor hotellet etterforskes, til tross for at det ikke foreligger noen anmeldelse i saken.

Det irske fotballforbundet tar Roy Keane i forsvar etter bråket, og skriver i en pressemelding at det var den assisterende landslagssjefen selv som ringte politiet.

- Etter uriktige rapporter i media som refererer til en episode med en person på landslagets hotell denne kvelden, ønsker vi å gjøre klart at Roy Keane ringte politiet etter hendelsen. Manager Martin O?Neill og forbundet er klar over omstendighetene rundt denne hendelsen, og assistentmanageren har full støtte, skriver fotballforbundet i en pressemelding, skriver Guardian.

AUTOGRAFEN: Det var i jakten på denne autografen, Roy Keanes, at det oppsto bråk mellom supporteren og den assisterende landslagssjefen. Foto: Gorm S. Andresen / Dagbladet
AUTOGRAFEN: Det var i jakten på denne autografen, Roy Keanes, at det oppsto bråk mellom supporteren og den assisterende landslagssjefen. Foto: Gorm S. Andresen / Dagbladet Vis mer