Roy Keane etterforskes for overfall på supporter

Supporteren skal ha blitt sendt på sykehus.

ETTERFORSKES: Irlands assisterende landslagssjef, Roy Keane, skal ha havnet i tumulter i går kveld. Episoden etterforskes nå av politiet. Foto:  AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB Scanpix
ETTERFORSKES: Irlands assisterende landslagssjef, Roy Keane, skal ha havnet i tumulter i går kveld. Episoden etterforskes nå av politiet. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Irlands assisterende landslagssjef, Roy Keane, skal ha havnet i tumulter i går kveld.

Engelske medier melder at overfallet skjedde da en supporter oppsøkte Keane utefor et hotell i Dublin for å få signert en kopi av den tidligere United-spillerens bok. Bråket oppsto da 43-åringen nektet å signere boka.

Ifølge Guardian ble supporteren sendt til sykehus etter episoden - og at Roy Keane nå etterforskes av politiet i Irland.

Episoden inntraff utenfor hotellet hvor det irske landslaget oppholder seg under forberedelsene til morgendagens EM-kvalikkamp mot Skottland.

Politiet i Dublin bekrefter at episoden utenfor hotellet etterforskes, til tross for at det ikke foreligger noen anmeldelse i saken.

Det irske fotballforbundet tar Roy Keane i forsvar etter bråket, og skriver i en pressemelding at det var den assisterende landslagssjefen selv som ringte politiet.

- Etter uriktige rapporter i media som refererer til en episode med en person på landslagets hotell denne kvelden, ønsker vi å gjøre klart at Roy Keane ringte politiet etter hendelsen. Manager Martin O?Neill og forbundet er klar over omstendighetene rundt denne hendelsen, og assistentmanageren har full støtte, skriver fotballforbundet i en pressemelding, skriver Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer