Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern - Arsenal

Roy Keane kritiserer Arsenal:
- De har bare to gode spillere

Iren er ikke imponert over bredden i Arsenal-troppen. 

HØYDEPUNKTER: Bayern München knuste Arsenal. Video: Viasat

Bayern München - Arsenal 5-1 (1-1)

(FourFourTwo): Arsenal har et «umulig» utgangspunkt i åttedelsfinalen i Champions League etter 1-5-tapet for Bayern München i går.

London-laget klappet fullstendig sammen da midtstopper Laurent Koscielny måtte ut med skade etter 48 minutter. Inn kom Gabriel Paulista. 16 minutter seinere hadde tyskerne nettet ytterligere tre mål.

Det var et godt eksempel på bredden i Arsenal-laget, som Roy Keane mener er alt for tynn.

- De har bare to gode spillere, resten er middels, sier Keane til ITV Sport.

Eksperten peker igjen på at Arsenal mangler ledertyper i laget, noe som har vært melodien blant eksperter den siste tiden.

- Jeg er ikke overrasket. Trodde du de ville få et resultat mot Bayern München? Vi har sagt det før, det er mangel på lederskap, karakter, sult og ønske, mener Keane.

Arsenal har ikke tatt seg videre til kvartfinalen i Champions League siden 2009/10-sesongen. De siste seks sesongene, før inneværende sesong, har klubben røket ut i nettopp åttedelsfinalen. Sjansen for at det ikke vil skje igjen, er minimal.

- De er rett og slett ikke gode nok i denne delen av turneringen, så det er ikke noen vits i å være for kritisk mot dem, fordi de er ikke gode nok, sier Keane, som peker på et alarmerende syn:

- Når jeg ser Kieran Gibbs med kapteinsbindet mot slutten av kampen, er du i trøbbel. Dersom han er kapteinen og lederen, og mannen som skal samle laget, har du store problemer.

Han mener også at Bayern ikke var på sitt beste i går, mens målene Arsenal ga bort var som å se på «skolegutter».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling