Roy Keane tok skjegget. Nå angripes han igjen

«Hva gjør du ikke ... »

FØR OG ETTER:  Roy Keane, med og uten skjegg. Bildet til høyre er fra lørdag, i forbindelse med kampen mellom Irland og Gibraltar. Foto: NTB Scanpix
FØR OG ETTER: Roy Keane, med og uten skjegg. Bildet til høyre er fra lørdag, i forbindelse med kampen mellom Irland og Gibraltar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United-legenden Roy Keane (43) har skapt en smule ståhei de siste ukene. Både på grunn av et voksende skjegg, og utgivelsen av sin selvbiografi, der han angriper Sir Alex Fergusons regime på Old Trafford.

I helga har han tatt skjegget - en hårvekst som har «provosert» mange.

Da Irland spilte mot Gibraltar lørdag - og vant 7-0 - viste Keane seg nybarbert. Han er assistent for Irland-trener Martin O'Neill, og så plutselig ti år yngre ut.

Men kritikk blir det - uansett.

- Roy Keane har angivelig raket skjegget. Hva gjør du ikke for å promotere en ny bok, skriver England-legenden Gary Lineker på Twitter.

Skapte oppmerksomhet Ryktene begynte å svirre fredag. Ikke lenge etterpå sendte det irske fotballforbundet ut følgende melding på Twitter, med et bilde av Keane:

«Vi kan bekrefte: R.I.P the Beard. Roy har bestemt seg for å ta skjegget kvelden før den første hjemmekampen i kvalifiseringen.»

Alf-Inge Håland - tidligere landslagsspiller og City-profil - var blant dem som skapte oppmerksomhet med uttalelsene sine om Keane-skjegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer