Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roy Keane trekker seg som Aston Villa-assistent

Etter seks måneder i jobben.

 GIR SEG:  Roy Keane (t.h) slutter som Paul Lamberts assistent. Foto: REUTERS/Darren Staples
GIR SEG: Roy Keane (t.h) slutter som Paul Lamberts assistent. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

(Dagbladet): Roy Keane slutter som assistenttrener i Aston Villa. Det bekrefter Aston Villa på Twitter.

Den tidligere Manchester United-kapteinen ble ansatt som Paul Lamberts assistent for seks måneder siden. Før sesongen er halvspilt trekker Keane seg tilbake. Han er også involvert som assistenttrener for Irland under tidligere Villa-manager Martin O'Neill. Siden juli har han kombinert de to jobbene.

- Det har blitt for mye å kombinere de to jobbene, sier Keane i en pressemelding.

- Jeg ønsker å takke Paul (Lambert) for å ha gitt meg muligheten til å jobbe i en fantastisk fotballklubb. Jeg ønsker trenerteamet, spillerne, supporterne og hele klubben alt hell i tiden framover.

Aston Villa-manager Paul Lambert respekterer Keanes avgjørelse.

- Han har vært flink i sin rolle i den korte perioden vi har jobbet sammen og jeg forstår hans grunner for å reise, sier Lambert.

Keane skal ha gitt Lambert beskjed om sin avgang i dag tidlig.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling