Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Royal League blir en kjempesuksess

Steinar Nilsen og Tromsø sleit defensivt mot Danmarks beste lag, men etter tapet var TIL-spillerne likevel overbevist om at Royal League vil bli en suksess.

-  Dette ga mersmak. Man merket på lagene og nesten 12 000 publikummere at alle tok dette på alvor, sier Ole Martin Årst til Dagbladet.

Tromsø-spissen var en konstant trussel på topp. Han hadde målgivende til Lars Iver Strands 2- 1-scoring, men burde kronet egen innsats med to scoringer:

-  Den første var en kanonredning av keeper, for jeg fikk godt treff på halvvolley. På den andre kom jeg litt skrått og fikk litt dårlig treff. Kanskje burde jeg brukt ett touch til, men det er små marginer. Vi rystet Danmarks beste lag og viste at vi holder høyt nivå. Det skal vi glede oss over, sier Årst.

TIL-trener Per Høgmo mener debutkampen i Royal League lover godt for fortsettelsen:

-  Å spille mot Brøndby vil jeg sammenlikne med en kamp mot RBK eller VIF. Vi skapte mange sjanser og leverte en god kamp, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media