Royal League tilbake fra de døde?

Håper på tv-avtale.

Den skrinlagte skandinaviske fotballturneringen Royal League ser nå ut til å være på vei ut i dagslyset igjen.

I forrige sesong ble turneringen som samler de fire beste lagene fra Norge, Sverige og Danmark, satt på vent på grunn av den manglende interessen fra TV-kanalene.

Nå tyder mye på at turneringen ikke er begravet for godt, melder danske DR Sporten.

- Alt sammen ser mye bedre ut nå. I øyeblikket forhandler vi konkret med to TV-kanaler og vi har gitt oss selv i oppgave å være ferdige innen de neste 8-14 dagene, sier Per Bjerregaard, som leder selskapet bak turneringen.

Royal League er avviklet tre ganger, med FC København som vinner to ganger og Brøndby en gang. Per Bjerregaard hevder han har støtte fra alle de tre skandinaviske landene.

- Klubbene har faktisk vært veldig glade for turneringen. Og personlig mener jeg også at Royal League har vært en brikke i prosessen med å gjøre de skandinaviske klubbene bedre i europeisk sammenheng, sier Bjerregaard.

Hvis en økonomisk bærekraftig avtale blir inngått med et TV-selskap forventer Per Bjerregaard at turneringen vil gjenoppstå allerede fra november.

(NTB)

VEKKES TIL LIVE?: Royal League strandet for to år siden, men kanskje vil man igjen få se oppgjør som Brann mot Odense vinterstid. Foto:ODDMUND LUNDE/DAGBLADET
VEKKES TIL LIVE?: Royal League strandet for to år siden, men kanskje vil man igjen få se oppgjør som Brann mot Odense vinterstid. Foto:ODDMUND LUNDE/DAGBLADET Vis mer
Royal League tilbake fra de døde?