- Røyker for 370 000 i måneden

Mike Tyson hevder å tjene fett på marihuanaplantasjen sin på Tyson Ranch i California. Såpass fett tjener han, at han kan bruke en formue på det narkotiske stoffet i måneden.

PLANTASJE: Mike Tyson skryter over sitt eget forbruk av marihuanaplantasje. Foto: Eric Charbonneau / Shutterstock / NTB Scanpix
PLANTASJE: Mike Tyson skryter over sitt eget forbruk av marihuanaplantasje. Foto: Eric Charbonneau / Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

I podkasten «Hotboxing» hevder tidligere proffbokser, Mike Tyson (53), å tjene fett på sin marihuanaplantasje. Noe av pengene går til å opprettholde sitt eget enorme forbruk.

- Hvor mye røyker vi i måneden? spør han podkastkollega og tidligere NFL-spiller Eben Britton, ifølge CNN.

- Er det 40 000 dollar i måneden? svarer proffbokseren på sitt eget spørsmål.

Det tilsvarer omkring 370 000 kroner i måneden.

TESTER: Thomas Seltzer, kjent fra «Trygdekontoret», tester medisinsk hasj i den nye dokumentaren «Cannabis» på NRK. Vis mer

- Galskap?

Både Britton og Tyson har utviklet seg til å bli aktive marihuanaforkjempere. Sistnevnte eier til og med en 162 mål stor eiendom, hvor deler av eiendommen brukes til å dyrking.

Videre i samtalen hevder Britton at det røykes 10 tonn marihuana i måneden på Tyson Ranch.

- Er det galskap? spør Tyson.

- Det er mye marihuana. Det marihuana hvert sekund, helt uten stopp, sier kollega svarer Britton.

Ranchen befinner seg i California, hvor det narkotiske stoffet er legalisert.

Hevder å tjene fett

Den tidligere proffbokseren virker å ha store planer for marihuanadyrkningen sin, ifølge CBS Sports. Allerede tjener Tyson nemlig mellom 400 000 og 500 000 dollar i måneden på plantasjen, hevder han. Det tilsvarer opptil 4,5 millioner kroner i måneden.

I podkasten avslører han at det kan bli aktuelt å ekspandere.

- Jeg eier 1600 mål. Vi kommer til å lage en oase i ørkenen, mann. Vi kommer til å spille golf der, og lage et bølgebasseng slik at man kan surfe, sier han og tilføyer:

- Du kommer til å tro at du er et sted på Bahamas.

BEDRE STED: Mike Tyson dukker opp på døra til Evander Holyfield i Footlockers siste reklamefilm. Der leverer han tilbake øret han bet av i den legendariske kampeni 1997. Vis mer

Bokselegende

Som idrettsmann ble Tyson den første tungvektsbokseren til å holde WBA- WBC- og IBF-titlene samtidig. Mellom 1992 og 1995 sonet imidlertid Tyson en fengselsstraff for voldtekt.

Da han la opp som proffbokser i 2006, hadde han bokset 58 kamper. Statistikken viste 50 seire, hvorav 44 var på knockout.

Tyson er kanskje mest kjent for episoden da han bet Evander Holyfields øre under en boksekamp i 1997. I en selvbiografi som ble utgitt i 2014 avslørte bokselegenden bakgrunnen til det ikoniske øyeblikket.

- Jeg var fra meg av raseri etter å ha blitt skallet til av Holyfield gjentatte ganger. Det var ikke et uhell. Det var en strategi, forklarte han.