Røymark avgjorde for VIF

Leder 2-1 i kamper mot Frisk Asker.

SCORET: Knappe to minutter før slutt avgjorde Martin Røymark til 3-2 for Vålerenga i den tredje semifinalekampen i årets NM-sluttspill i ishockey. . Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
SCORET: Knappe to minutter før slutt avgjorde Martin Røymark til 3-2 for Vålerenga i den tredje semifinalekampen i årets NM-sluttspill i ishockey. . Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Knappe to minutter før slutt avgjorde Martin Røymark til 3-2 for Vålerenga i den tredje semifinalekampen i årets NM-sluttspill i ishockey.

Dermed står det 2-1 i kamper før den neste semifinalekampen i Askerhallen onsdag. Semifinalen spilles best av sju kamper.

Etter ni sesonger ble han hentet hjem til Vålerenga og norsk ishockey sist sommer, og Røymark har levert. 58.10 minutter var unnagjort av kampen da Røymark puttet etter assists av Tobias Lindström og Villiam Strøm.

Det var også Vålerenga som tok ledelsen i kampen. Superveteran Mats Trygg scoret med assistanse fra Andreas Heier og Filip Gunnarsson 5.36 minutter ut i 1. periode.

Deretter snudd Frisk Asker etter to scoringer i 2. periode. Magnus Geheb og Victor Björkung sto bak dem.

Bare ett minutt etter at Frisk gikk opp i ledelsen, utlignet Vålerenga ved Rasmus Åhlholm. Lindström og Trygg assisterte. Da var det spilt over halvparten av 2. periode.

Den stillingen sto seg til Røymark dukket opp helt på tampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer