Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockey:

Røymark og Bonsaksen ble finske mestere

Med Tappara.

MESTER: Martin Røymark og Aleksander Bonsaksen (bildet) var med da Tappara forsvarte gullet fra i fjor og ble finske mestere i ishockey torsdag.
&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix</span>
MESTER: Martin Røymark og Aleksander Bonsaksen (bildet) var med da Tappara forsvarte gullet fra i fjor og ble finske mestere i ishockey torsdag.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Martin Røymark og Aleksander Bonsaksen var med da Tappara forsvarte gullet fra i fjor og ble finske mestere i ishockey torsdag.

Sluttspillfinalen i finsk ishockey blir spilt i best av sju kamper, og i den sjette ble det 3-1-seier i bortemøtet mot KalPa i den finske vintersportsbyen Kuopio. Det gjorde at Tappara vant 4–2 i kamper.

Tappara ble også seriemester i Finland denne sesongen.

Tappara åpnet finaleserien med to tap, men van deretter de fire neste. Ingen av de norske markerte seg med poeng i den siste finalekampen. Blake Parlett (2) og Juhanni Jasu gjorde målene for Tappara foran 5064 tilskuere.

Tappara står med tre FM-gull på 2000-tallet. De vant også i 2003.

(NTB)